Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά επιστρέφει στις 18 Μαΐου, με καινούρια επεισόδια. Οι ιστορίες των ζευγαριών θα κρατήσουν το ενδιαφέρον μας αμείωτο.

Τι θα γίνει τελικά με τον Κυπραίο και τη Λενιώ, θα αντέξει ο γάμος της Ασημίνας με τον Νικηφόρο το βάρος του νόθου παιδιού με τη Δρόσω και πώς θα απαλλαγεί η Πηνελόπη από τον γεμάτο ένοχα μυστικά Κλεομένη; Το περιοδικό Τηλέραμα δημοσιεύει τις εξελίξεις…

Ποιο το μέλλον της Λενιώς και του Κυπραίου

Στην καρδιά της Ελένης θα προσπαθήσει να μπει και πάλι ο Θωμάς. Η Ελένη ωστόσο δεν μπορεί να ξεχάσει το γεγονός ότι τον εμπιστεύθηκε, του άνοιξε την καρδιά της, πείστηκε ότι μπορούν να έχουν μια καλή ζωή οι δυο τους και τελικά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εκκλησία για τον γάμο τους. Φυσικά δεν ξέρει ποιος πραγματικά είναι αυτός ο άντρας και τι είναι ικανός να κάνει. Ο Γιάννης Στάνκογλου σε δηλώσεις του στην τηλεόραση πάντως άφησε να εννοηθεί πως η σχέση των δύο στις «Άγριες Μέλισσες» αναθερμαίνεται.

Ο Θωμάς όμως έχει ένα ακόμη χαρτί να «παίξει», εκείνο της ζήλιας. Η Μάρθα, η νύφη του Νέστορα και σύζυγος του ανθρώπου που έχει δολοφονήσει ο Κυπραίος στο παρελθόν, εκφράζει το ενδιαφέρον του για εκείνον. Η Ελένη θα ζηλέψει τη σχέση αυτή με τη Μάρθα, θα λυγίσει και θα τον βάλει και πάλι στη ζωή της, παρά τις αντιδράσεις του Λάμπρου που θεωρεί πως έχει έρθει η στιγμή η Ελένη και εκείνος να είναι μαζί. Όμως η στιγμή τους δεν έχει έρθει ακόμη, όχι τουλάχιστον μέχρι όλοι να ανακαλύψουν ποιος πραγματικά είναι ο Θωμάς Κυπραίος, έστω κι αν ο Λάμπρος κινδυνέψει ακόμη και να χάσει τη ζωή του από αυτή την αποκάλυψη.

Το φινάλε του Λάμπρου με τη Θεοδοσία

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» η Θεοδοσία ήρθε πιο κοντά με τον γυναικολόγο Βασταρδή. Μόλις ο Λάμπρος ανακαλύπτει τη σχέση ανάμεσα στη γυναίκα του και τον γιατρό της καταλαβαίνει πως αυτή είναι η ευκαιρία που περίμενε για να ξεμπλέξει από αυτόν τον γάμο όσο πιο ανώδυνα γίνεται και να διεκδικήσει την Ελένη.

Από την πλευρά της, η Θεοδοσία θεωρεί πως με τον γοητευτικό γιατρό Βασταρδή θα έχει κι εκείνη μια ευκαιρία στην ευτυχία. Μαθαίνοντας όμως πως εκείνος είναι παντρεμένος καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να μπλέξει και πάλι σε μια παρόμοια ιστορία, ενώ δεν αλλάζει γνώμη ούτε όταν εκείνος της δείχνει τα χαρτιά του διαζυγίου του. Η Θεοδοσία επιλέγει να παλέψει για τον γάμο της με τον Λάμπρο στις «Άγριες Μέλισσες», περισσότερο από εγωισμό για να μην τον αφήσει να τρέξει στην αγκαλιά της Ελένης. Ο Λάμπρος όμως πια δεν τη θέλει και της ζητά διαζύγιο, κάτι που η Θεοδοσία δεν φέρεται διατεθειμένη να συναινέσει!

Το βαρύ μυστικό στη σχέση Νικηφόρου – Ασημίνας

Είναι δύσκολο να μην παρατηρήσει κανείς τον «ελέφαντα» στο δωμάτιο, αναφορικά με την απιστία του Νικηφόρου στις «Άγριες Μέλισσες». Η απόφαση της Ασημίνας να εμφανίσει εκείνη το παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου σαν δικό της και να το μεγαλώσει μαζί με τον άντρα της αναπόφευκτα θα φέρει κοντά το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι. Αρχικά τουλάχιστον.

Η Ασημίνα είναι αποφασισμένη να παλέψει για τον άντρα της και να του θυμίσει όλες τις καλές τους στιγμές. Ο Νικηφόρος, που έχει κάνει τη λαδιά του, θυμάται ξανά τους λόγους για τους οποίους ερωτεύθηκε τη γυναίκα του και ξεχνά τις άσχημες στιγμές και την κακία της. Κι όμως, ο άνδρας που έρχεται να πάρει τη Δρόσω από την κόλαση που ζει, θα κάνει τον Νικηφόρο να ζηλέψει που εκείνη δείχνει να προχωρά τη ζωή της…

Ο γάμος της Μυρσίνης και του Δούκα στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα το άγνωστο και βρώμικο παρελθόν της Μυρσίνης, ένα παρελθόν που ούτε ο ίδιος γνώριζε, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Για πρώτη φορά ο Σεβαστός βλέπει τη γυναίκα του με άλλο μάτι, δεν την εμπιστεύεται και θεωρεί πως ό,τι κι αν λέει είναι ψέμα. Και όλα αυτά με δεδομένο πως δεν έχει σαφή γνώση για όσα τρέχουν (ή έτρεχαν) ανάμεσα σε εκείνη και τον Κυπραίο.

Ο γάμος τους θα περάσει από χιλιάδες κύματα και θα κινδυνέψει να καταρρεύσει, όμως η Μυρσίνη δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα. Δεν έχει μάθει να χάνει και δεν πρόκειται να το μάθει ούτε τώρα…

Ο έρωτας του Μιλτιάδη για τη Βιολέτα

Ηρεμία στο τοπίο για τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα στις «Άγριες Μέλισσες». Το ζευγάρι που ξεκίνησε δειλά τη σχέση του, έπειτα από τον εξευτελισμό της Βιολέτας στο Διαφάνι, πνέει σε πελάγη ευτυχίας και το άμεσο μέλλον προμηνύεται γλυκό και όμορφο. Η Βιολέτα βρήκε για πρώτη φορά μετά από καιρό ένα λιμάνι για να αράξει, ενώ και ο Μιλτιάδης χαλάρωσε μετά από τόσα χρόνια μοναξιάς και θλίψης για τη ζωή που δεν έζησε. Η επιστροφή του πρώην άντρα της Βιολέτας όμως απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα, στις «Άγριες Μέλισσες».

Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Παγώνας και Τόλλια

Η επιλόχειος κατάθλιψη της Παγώνας την ανάγκασε να τραπεί σε φυγή και να παρατήσει τον άντρα και τα παιδιά της, όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς. Ο Τόλλιας ζήτησε τη βοήθεια των γυναικών του χωριού και πριν καλά καλά το καταλάβει έβαλε την Ουρανία στην καρδιά του. Η επιστροφή της Παγώνας στο Διαφάνι έφερε τα πάνω κάτω. Αφού ανακάλυψε τι είχε συμβεί ανάμεσα στον άντρα και την συγχωριανή της, αποφάσισε να παλέψει για τον γάμο της και να μην αφήσει τίποτα και κυρίως κανέναν να μπει ανάμεσά τους.

Ο Τόλλιας συνειδητοποιεί τώρα ότι η Παγώνα είναι η γυναίκα της ζωής του και εκτιμά αυτά που τους ενώνουν, την οικογένεια και τα παιδιά τους. Στο πίσω μέρος του μυαλού του όμως παραμένει η Ουρανία και τα όσα όμορφα ένιωσε για εκείνη…

Ένας γάμος βιτρίνα για την Πηνελόπη και τον Κλεομένη

Ένας γάμος που βασίστηκε στο ψέμα! Όταν η Πηνελόπη πήρε την απόφαση να παντρευτεί τον Κλεομένη πίστευε μέσα της πως θα έκανε τον γάμο της να πετύχει και έτσι να ξεχάσει και τον Μελέτη, κάτι που φυσικά δεν συνέβη, στα προηγούμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες».

Τώρα, η κόρη του Δούκα καλείται να πληρώσει τη λάθος επιλογή που έκανε. Ο Κλεομένης δεν είναι αυτός που ήθελε να είναι και το σχέδιο του Μελέτη και του Κωνσταντή με τον Δημητράκη, οδηγεί στον διασυρμό του. Όμως ο γάμος αυτός δεν πρόκειται να τελειώσει έτσι απλά και εύκολα στις «Άγριες Μέλισσες». Η Πηνελόπη θα παραμείνει σαν μια φυλακισμένη σε έναν λευκό γάμο, ώσπου ο Μελέτης θα κινήσει γη και ουρανό για να την απελευθερώσει και να την κάνει και πάλι δική του!

Το πιο φρέσκο ζευγάρι, η Ρίζω και ο Προύσαλης

Όσο περνά ο καιρός οι Ρίζω και Προύσαλλης θα καταλάβουν πως ίσως τελικά και να είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Και με τις ευλογίες της δαιμόνιας μαμάς του Ενωματάρχη, από το Διαφάνι. Τα σκαλιά της εκκλησίας μπορεί να είναι πιο κοντά από όσο νομίζουν και οι δυο τους…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις