Χάρις Αλεξίου: Ένα «Σημείο Συνάντησης» βγήκαν η Χάρις Αλεξίου και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης, σε μία κοινή συνέντευξη, το βράδυ της Τρίτης  μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, και διηγήθηκαν τα βιώματα που τουςκαθόρισαν.

Το θεατρικό «Χειρόγραφο», ένα μονόπρακτο γραμμένο από την ίδια τη Χαρούλα Αλεξίου και σκηνοθετημένο από τον Γιώργο, στάθηκε αφορμή για τη γνωριμία τους και έτσι η σχέση τους εξελίχθηκε στην πορεία σε σχέση εκτίμησης και φιλίας. Η Χάρις Αλεξίου περιέγραψε πώς ένιωσε την πρώτη φορά που ανέβηκε σε θεατρικό σανίδι και τι ήταν αυτό που την ώθησε να το τολμήσει.

Όταν ο Γιώργος Νανούρης θύμισε στην αγαπημένη ερμηνεύτρια την σύνδεση με την υποκριτική, εκείνη με χαμόγελο εξομολογήθηκε: «Ερωτεύτηκα και τα παράτησα. Δεν προλάβαινα. Και τραγουδούσα. Πότε θα τον έβλεπα τον άνθρωπο».

Η Χάρις Αλεξίου εξομολογήθηκε πως τώρα που  συμπληρώνει πενήντα χρόνια πορείας στο ελληνικό τραγούδι και κάνει έναν απολογισμό με τους σπουδαιότερους σταθμούς της καριέρας της και τις μεγαλύτερες εμπειρίες της, και μίλησε για τα νεανικά «απωθημένα» της, για το τι θα έκανε τώρα αν ήταν 20 ετών: «Εγώ θα ήθελα να είμαι ένα κορίτσι να αλητεύει, με την καλή έννοια της αλητείας: ανεξάρτητη, να κάνει ό,τι γουστάρει, να ταξιδεύει». Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι ήταν πάντα το κορίτσι της οικογένειας, καθώς παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία.

Στο τέλος η σπουδαία τραγουδίστρια έπλεξε το εγκώμιο της Μαρινέλλας: «Γεννήθηκε για να υπάρχει μόνη της. Αυτή η γυναίκα είναι μια γη μόνη της. Είναι χώρα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις