Οργή λαού έχει προκαλέσει η ανακοίνωση ότι η κόρη του Μάικλ Τζάκσον πρωταγωνιστεί σε ταινία υποδυόμενη τον Χριστό. Η Πάρις Τζάκσον μάλιστα θα υποδυθεί τον Χριστό ως «λεσβία»,  μολονότι, όπως σημειώνει ο Guardian, δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά στις πληροφορίες σχετικά με την ταινία.   Ως «χριστιανοφοβικό σκουπίδι» χαρακτηρίζεται ταινία προκαλώντας διαδικτυακή καμπάνια για να εμποδιστεί η πρεμιέρα της, και μέχρι στιγμής στην εν λόγω καμπάνια έχουν μπει 260.000 υπογραφές.

Η ταινία Habit στην οποία εκτός από την Πάρις Τζάκσον πρωταγωνιστούν η Μπέλα Θορν και ο μουσικός Γκάβιν Ρόντσντεϊλ ανακοινώθηκε τον Απρίλιο. Σύμφωνα με μια σύνοψη της πλοκής που παρουσιάζει ο Guardian, η Θορν υποδύεται «ένα κορίτσι που του αρέσουν τα πάρτι και έχει φετίχ τον Ιησού και το οποίο αφού μπλέκει σε μια βίαιη συναλλαγή ναρκωτικών ψάχνει διέξοδο υποδυόμενη την καλόγρια». Από την πλευρά της, η Πάρις Τζάκσον υποδύεται μια «θρησκευτική φιγούρα» και φοράει «σκουλαρίκι στη μύτη και έναν παραδοσιακό μανδύα».

Η κινηματογραφική δημιουργία με πρωταγωνίστρια την Πάρις Τζάκσον χαρακτηρίζεται «βλάσφημη» από τους υπεύθυνους της καμπάνιας, καθώς και ως ένα από τα «χριστιανοφοβικά σκουπίδια που διαδίδονται σήμερα, αλλά με κάποιον τρόπο γίνονται αποδεκτά και επαινούνται από την κοινωνία».

Αυτή είναι η δεύτερη παρόμοια καμπάνια για την ταινία με την προηγούμενη να έχει ξεκινήσει από μια οργάνωση με τίτλο «One Million Moms», η οποία υποστήριζε ότι ήταν «ιερόσυλη», καθώς «γελοιοποιούσε τους πιστούς», που είχε συγκεντρώσει εναντίον της 69.000 υπογραφές.

Η μοναχοκόρη του Τζάκσον γεννήθηκε το 1998 και το πλήρες όνομά της είναι Πάρις-Μάικλ Κάθριν Τζάκσον. Το κορίτσι με τα χαρακτηριστικά καταγαλανά μάτια είναι ο «καρπός» της σχέσης του βασιλιά της ποπ και της Ντέμπι Ρόου. Ασχολείται με τη μουσική, με την υποκριτική και το μόντελινγκ. Αγαπάει τα ζώα, την οικογένεια και είναι υπέρμαχος της ειρήνης και της ισότητας. Η Πάρις Χίλτον πήρε το όνομά της από την πόλη στην οποία έγινε η σύλληψή της, ωστόσο υπάρχουν ακόμη και σήμερα αμφιβολίες για το κατά πόσο ο Μάικλ ήταν τελικά ο βιολογικός της πατέρας, γεγονός που τη βασανίζει όλη της τη ζωή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις