Η φωτογραφία του Γιώργου Κουμουτσάκου να μεταλαμβάνει την προηγούμενη εβδομάδα προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο εσωτερικό της κυβέρνησης αλλά και δυσαρέσκεια στην κοινή γνώμη για την ανακολουθία λόγων και πράξεων της Κυβέρνησης.

Ο κ. Κουμουτσάκος μιλώντας στον Δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο και τα ΝΕΑ δηλώνει ότι «τον παγίδευσαν αυτοί που τράβηξαν τη φωτογραφία διότι ήθελαν να δώσουν μία απάντηση στον καθηγητή Δερμιτζάκη ο οποίος είχε επισημάνει τους κινδύνους διάχυσης του κορονοϊού μέσω της θείας μετάληψης»

«Δεν είχα και δεν θα μπορούσα να έχω την πρόθεση να έρθω σε σύγκρουση με την κυβέρνηση αλλά ήταν κάτι τυχαίο κάτι που προέκυψε εκείνη την στιγμή» συμπληρώνει.

«Εκείνη την ημέρα είχα τα γενέθλιά μου. Όπως κάθε χρόνο πλην των άλλων εκκλησιάζομαι. Την μισή και πλέον ώρα που βρισκόμουν στην εκκλησία φορούσα κανονικά τη μάσκα μου. Όταν άρχισε η θεία κοινωνία από τρεις ιερείς, εμφανίστηκε ένας εξ αυτών μπροστά μου. Μου έτεινε το Δισκοπότηρο, και αυθόρμητα κοινώνησα. Δεν γνώριζα καν ότι υπήρχε κάποιος που με φωτογράφισε και μάλιστα ότι θα κοινοποιούσε αυτή τη φωτογραφία μέσω του romfea.gr στον υπόλοιπο Τύπο.

Λυπάμαι για το τι θόρυβος που προκλήθηκε Αλλά επαναλαμβάνω ήταν εντελώς τυχαίο όλο αυτό από μέρους μου» συμπλήρωσε ο κ. Κουμουτσάκος λέγοντας ότι μέχρι στιγμής δεν είχε κάποια επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό όμως αντιλαμβάνεται ότι η αποδοκιμασία του υφυπουργού Χαρδαλια το πρόσωπό του είναι στην πραγματικότητα θέση και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το πρόβλημα είναι η… φωτογραφία

Παρόλα αυτά ο κ. Κουμουτσάκος επιμένοντας έθεσε στην εφημερίδα το ερώτημα:

«Είναι στα μέτρα της κυβέρνησης η απαγόρευση της θείας κοινωνίας; Δεν είναι. Και η δήλωση του Νίκου Χαρδαλιά Τι λέει στην πραγματικότητα, Με το «όλοι είμαστε χριστιανοί»; Ότι είμαστε χριστιανοί αλλά δεν πρέπει να το επιδεικνύουμε να φωτογραφιζόμαστε. Συμφωνώ αν αυτό είναι το θέμα»

Λες και το θέμα, συμπληρώνουμε εμείς είναι η φωτογραφία και όχι η… αυθόρμητη πράξη αυτή καθεαυτή την ώρα που καθημερινά πεθαίνουν άνθρωποι από τη διασπορά του κορονοϊου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις