Το φερόμενο ως έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι μια κατασκευή όλων αυτών των «δικαιωματιστών» για να μας εκθέσουν.
Οι σημερινές εξελίξεις, με την ομολογία του πιλότου, δεν μπορεί να είναι αληθινές.
Η δολοφονία της κοπέλας έγινε λίγες μέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου Τσιάρα για την συνεπιμέλεια. Σύμφωνα με τον νόμο αυτό, ο πατέρας μπορεί να κρατήσει την επιμέλεια του παιδιού του μετά από οποιαδήποτε κατηγορία, μέχρι να καταδικαστεί οριστικά από τα δικαστήρια.

Θα κρατήσει και ο πατέρας – πιλότος την επιμέλεια του παιδιού του τώρα;
Είναι δυνατόν να εκτίθεται με αυτό τον τρόπο ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Λοβέρδος, που μέσα στη βουλή έλεγε «Μπορεί εγώ να χώρισα με τη γυναίκα μου και να έχω πάθος εναντίον της, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι κακός πατέρας. Όπως αντίστροφα, μια γυναίκα την οποία ο άνδρας της την απατά, την έδερνε, την κακοποιούσε και έχει μίσος εναντίον του πρώην άνδρα της, όμως παρόλα αυτά έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς». Μπορώ να δέρνω, δηλαδή, τη γυναίκα μου και να είμαι ο καλύτερος πατέρας, μάς έλεγε ο κ. Λοβέρδος. Μήπως δηλαδή, εάν σκοτώσω και τη γυναίκα μου θα είμαι ακόμα καλύτερος πατέρας; Γιατί στην περίπτωση μας, η μητέρα του παιδιού έχει φύγει από τη ζωή… Οπότε, σύμφωνα και με τον κ. Λοβέρδο δεν πρέπει να απαγορεύσουμε στον πατέρα να έχει την επιμέλεια του παιδιού του.
Προφανώς ακούγονται τόσο τραγελαφικά αυτά που έλεγε τότε ο κ. Λοβέρδος, προσπαθώντας να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο του κ. Τσιάρα.
Γι’ αυτο σας λέω, πρόκειται περί συνομωσίας. Να μας εκθέσουν για να φανούμε ηλίθιοι.
Σήμερα όλοι μιλάνε για τη γυναικοκτονία.
Τόσο καιρό προσπαθούσαμε να πείσουμε τους πάντες ότι αυτά είναι κουραφέξαλα. Δεν υπάρχει αυτή η λέξη, είναι δημιούργημα των «δικαιωματιστών». Στην Ελλάδα είχαμε πάντα τα παραδοσιακά εγκλήματα πάθους, ενταγμένα στην κοινωνική μας συνείδηση, η οποία έβλεπε και με συμπάθεια τον θύτη, γιατί όπως λέγαμε «τον τρέλανε η ζήλια και η υπερβολική αγάπη», «σκέψου τι του είχε κάνει για να φτάσει σε αυτό το σημείο», «την σκότωσε γιατί την αγαπούσε». Ριζώσανε στη συνείδηση μιας κοινωνίας, που δεν ήθελε να δει ότι η ανδροκρατία και οι σχέσεις εξουσίας, ανδρών απέναντι στις γυναίκες τους, «οπλίζουν» το χέρι τους και γίνονται βίαιοι, χειροδικούν, φτάνουν μέχρι και τη δολοφονία.
Βλέπετε; Ξεκίνησα να μιλάω και εγώ σαν και αυτούς… Η συνομωσία τους έχει αποτελέσματα.
Μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της Καρολάιν, όλοι εμείς ξεσπαθώσαμε κατά των ξένων, προσφύγων και μεταναστών, που ήρθαν στην πατρίδα μας και έφεραν αυτά τα εγκλήματα. Άμεση ήταν η παρέμβαση και του Υπουργείου, καθώς όπως είχαμε διαβάσει τότε, διατέθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ παρακαλώ, σε οποιονδήποτε είχε δώσει στοιχεία και πληροφορίες για το έγκλημα. Στα κανάλια, καθημερινά, δεκάδες ειδικοί ανέλυαν τα στοιχεία του εγκλήματος. Ήταν δεδομένο για όλους ότι το έγκλημα το έκαναν μετανάστες. Μόνο η εθνικότητα άλλαζε, για άλλους ήταν Αλβανοί, Γεωργιανοί ή Βούλγαροι. Τις επόμενες μέρες τα κανάλια μετέδιδαν «αποκλειστικές πληροφορίες» για οργανωμένο σχέδιο της Αστυνομίας στα σύνορα και συνεργασία με άλλες χώρες για τον εντοπισμό των δραστών. Η γειτονιά ζητούσε τον άμεσο εντοπισμό των δραστών, καθώς δεν μπορούσε πια να κοιμάται ήσυχη, όπως και όλη η ελληνική κοινωνία. Ξέρετε παλιά που κοιμόμασταν με ανοιχτά τα παράθυρα κλπ.
Η κ. Άννα Ζαϊρη, πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας, δήλωνε στην τηλεόραση ότι «Η Ελλάδα είναι μια κοινωνία που είχε πολλών αιώνων παράδοση στον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής. Αυτή η έξαρση που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό, νομίζω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εισροή πληθυσμών που δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα, δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση δηλαδή».
Όλα ήταν τέλεια και στήριζαν το αφήγημα μας για την αλλοίωση των πατροπαράδοτων ηθών μας, τους λάθρο, τους κακούς ξένους, την ισλαμοποίηση.
Και ξαφνικά αποκαλύπτεται ότι δολοφόνος ήταν ο σύζυγος-πιλότος που δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η 20χρονη κοπέλα θα μπορούσε να ξεφύγει από κοντά του και μέσα «στα νεύρα του», την σκότωσε. Και γέμισαν τα κανάλια με ειδικούς που μιλάνε για γυναικοκτονία, για τα δικαιώματα των γυναικών, την πατριαρχία και τις εξουσιαστικές σχέσεις που αναπτύσσονται στην ελληνική οικογένεια και η ελληνική κοινωνία τις υποθάλπει.
Γιαυτό σας λέω. Πρόκειται περί συνομωσίας Συνέλληνες, δεν μπορεί να μας «ξεβρακώνουν» έτσι απροκάλυπτα…
Η μόνο μου ελπίδα είναι ότι σε λίγες μέρες, όλα αυτά θα έχουν ξεχαστεί και πάλι τις ίδιες «παρλαπίπες» θα τους λέμε, οι δημοσιογράφοι θα μας βγάζουν στα κανάλια καθημερινά, μαζί με τον γνωστό αστυνομικό που μίλαγε για δράστες αλλοδαπούς, και λίγους μήνες πριν έλεγε ότι ούτε μια στο τρισεκατομμύριο δεν υπάρχει πιθανότητα να ξεφύγουν της σύλληψης οι χρυσαυγίτες.
Θα περάσουν οι μέρες και πάλι εμάς θα πιστεύουν.
Ένας πιστός στο δόγμα «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια»

και για την μεταφορά
Μιχάλης Μπάκας

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις