Η Ferrari εργάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του πρώτου της SUV, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί το 2022. Πρόσφατα ”διέρρευσε” φωτογραφία του αυτοκινήτου στο Μαρανέλο, επιβεβαιώνοντας πως η εταιρεία βρίσκεται σε τελικό στάδιο δοκιμών του.

Πηγή φωτογραφίας: autoexpress.co.uk

Τι γνωρίζουμε για το αυτοκίνητο

Προς το παρόν, δεν έχουν δημοσιευτεί πολλές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του εν λόγω οχήματος. Ωστόσο, η φωτογραφία αποκαλύπτει ένα αυτοκίνητο τετράθυρο, με πέμπτη πίσω πόρτα. Εικάζεται πως για το στάδιο των απαραίτητων δοκιμών, χρησιμοποιείται μεγάλο μέρος από την Maserati Levante. Σημειώνεται πως, ως πρωτότυπο δεν μπορεί να αποτελεί την τελική μορφή του οχήματος.

Πηγή φωτογραφίας: autoexpress.co.uk

Επιπλέον, η εικόνα δίνει την αίσθηση ενός αυτοκινήτου με μακρύ εμπρός καπό. Αυτό επιβεβαιώνει πως ο κινητήρας θα βρίσκεται μπροστά, ενώ πιθανολογείται πως ίσως χωρέσει ένας V12. Παράλληλα, το μοντέλο αναμένεται να έχει την μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος από οποιαδήποτε άλλη Ferrari στην ιστορία, ενώ αναμένεται και ρυθμιζόμενη ανάρτηση, κάποιες επαρκείς δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου, ενώ σχεδόν βέβαιος είναι ο εφοδιασμός της με υβριδικό σύστημα στα πρότυπα της SF90, πιθανόν αρχικά με μικρότερη ιπποδύναμη.