Ο Bradbuilds, ανεξάρτητος σχεδιαστής από το Los Angeles, δημιουργός πολυάριθμων φωτορεαλιστικών εικόνων τρισδιάστατων βελτιωμένων αυτοκινήτων…απογείωσε την φήμη του, δημιουργώντας μια BMW M4 Coupé, σε παραλλαγή…τροχόσπιτου παντός εδάφους!

Οι γραφικές αποδόσεις δείχνουν ένα αυτοκίνητο από το οποίο έχει αφαιρεθεί η πίσω πόρτα μαζί με το παρμπρίζ και ένα τμήμα της οροφής, και στο σημείο αυτό έχει τοποθετηθεί ένα κουβούκλιο. Σύμφωνα με τον Bradbuilds, το μικρό τροχόσπιτο, το οποίο διαθέτει μια μικρή πόρτα και δύο παράθυρα από κάθε πλευρά, διαθέτει ένα κρεβάτι και μια μικρή κουζίνα, αλλά και…φωτοβολταϊκά πάνελ στην οροφή. Για την δημιουργία αυτού, έχουν αφαιρεθεί οι πίσω θέσεις, μετατρέποντας το όχημα σε διθέσιο, ενώ υπάρχει η προσθήκη ενός ρολ κέιτζ που υποστηρίζει το πρόσθετο βάρος.

Παράλληλα, ο Bradbuilds παρουσιάζει το όχημα με μια νέα ανάρτηση και εκτός δρόμου ελαστικά BFGoodrich, με αξιοσημείωτη απόσταση από το έδαφος, γεγονός που οδηγεί στην διατήρηση του πλήρους αεροδυναμικού πακέτου της εργοστασιακής έκδοσης. Η συγκεκριμένη BMW4, λοιπόν, δύναται να κινηθεί άνετα σε ελαφρές εκτός δρόμου διαδρομές.

Είναι πασιφανές πως το εν λόγω σχέδιο δεν αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα σχεδιαστικό project σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ δεν υπάρχουν σχέδια για κατασκευή ενός λειτουργικού πρωτοτύπου που θα ακολουθεί τα χαρακτηριστικά αυτά. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο να δούμε ιδιαίτερες μετατροπές του εν λόγω οχήματος, με την απόκτηση των πρώτων μοντέλων από τους επίδοξους ιδιοκτήτες.

Πηγή: drive.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις