Φαίνεται να αρέσει στην Opel το παλιό καλό κρασί. Η γερμανική εταιρεία εξασφαλίζει ένα σπάνιο ταξίδι στο παρελθόν, καθώς δημιουργεί τη σύγχρονη εκδοχή ενός αυτοκινήτου που έχει γράψει τη δική του χρυσή σελίδα στην ιστορία της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Όλος αυτός ο πρόλογος για το γνωστό μοντέλο Manta, το οποίο πρωταγωνίστησε εντός εκτός αγωνιστικών χώρων αποτελώντας επί της ουσίας τη δυναμικότερη εκδοχή των οικογενειακών sedan που προσέφερε η Opel τη δεκαετία του 1970 στους πιστούς πελάτες της.

Μετά από πενήντα χρόνια το Opel Manta επιστρέφει στο προσκήνιο της επικαιρότητας με αφορμή τη δημιουργία της σύγχρονης-ηλεκτροκίνητης εκδοχής του από την ίδια τη γερμανική φίρμα. Σαφέστατα, το εν λόγω αμάξι  δεν πρόκειται να περάσει στη γραμμή παραγωγής αλλά ένα τετράτροχο που δημιουργήθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στον θρυλικό πρόγονό του.

Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η πρώτη κινούμενη εικόνα της σύγχρονης εκδοχής του Opel Manta δεν συνοδεύονται από προδιαγραφές που θα μας επέτρεπαν να σκιαγραφήσουμε το προφίλ του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις