Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θέλει να προβεί σε… ενισχύσεις για την Ελληνική Αστυνομία! Αυτός είναι και ο λόγος που προέβη στην απόκτηση 53 περιπολικών οχημάτων του pick-up Navara.

Η συγκεκριμένη κίνηση μάλιστα έγινε με διεθνή διαγωνισμόκαι ανάδοχο τη Nissan.  Έγινε όμως με χιούμορ και… λόγος σχολιασμού δημιουργώντας σχετικό ανέκδοτο:

  • Πώς λέγονται τα 53 καινούργια περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας;
  • Να Βάρα

Με προφανές το λογοπαίγνιο τα αμάξια που προμηθεύτηκε η ελληνική αστυνομία πρόλαβαν να γίνουν viral ανέκδοτο στο διαδίκτυο! Αξίζει να σημειωθεί πως η σχετική σύμβαση είχε υπογραφτεί προ μηνών με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής. Η συγκεκριμένη αγορά των περιπολικών Navara, συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας 2014-2020.

Τα αστυνομικά περιπολικά Navara, έκδοσης Double Cab, διαθέτουν τετρακίνηση και εφοδιάζονται με τον κινητήρα 2.3 diesel, ισχύος 163 PS. Επιπλέον, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα από τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τo Navara, είναι διαθέσιμο στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan ανά την Ελλάδα, σε εκδόσεις King Cab, Double Cab, καθώς και στην πολυτελή έκδοση N-Guard και με δύο επιλογές ισχύος, 163 PS και 190 PS αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις