Η Μαρία Σάκκαρη, μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά, έχουν εξελιχθεί στα πρόσωπα που σχολιάζονται περισσότερο στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, κυρίως λόγω του Roland Garros. Η Ελληνίδα τενίστρια πάντως έχει έρθει στο προσκήνιο ακόμη πιο έντονα εσχάτως, λόγω της σχέσης που διατηρεί με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως και να έχει πλέον η κορυφαία αθλήτρια της χώρας στο τένις πλέον ετοιμάζεται για επόμενες προκλήσεις στην καριέρα της, μιας και μπορεί να έφτασε… μια ανάσα από τον τελικό μιας εκ των κορυφαίων διοργανώσεων, ωστόσο δεν άντεξε μέχρι το τέλος.

Πάντως, μόνο… παράπονα δεν είχε όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, μιας και τα ποσά που αποκόμισε ήταν αρκετά σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα. η Σάκκαρη εξασφάλισε 375.000 ευρώ, πόσο που αποτελεί το έπαθλο των διοργανωτών για την παρουσία στα ημιτελικά.

Εξάλλου, δεν είναι κοινό μυστικό πως το τένις αμείβει αρκετά ικανοποιητικά τους αθλητές. Κάτι που έχει εκμεταλλευτεί και η Μαρία Σάκκαρη, βάσει του αμαξιού που έχει επιλέξει για να οδηγεί. Για την ακρίβεια έχει επιλέξει να οδηγήσει μια Porsche Cayenne E-Hybrid Coupe.

Το αυτοκίνητο που οδηγεί η Μαρία Σάκκαρη

Εξάλλου, βάσει των όσων έχει ανακοινώσει η Porsche Hellas, από το Σεπτέμβριο του 2019, η Σάκκαρη είναι η νέα brand ambassador, μιας και αντιπροσωπεύει όλες τις αξίες της μάρκας:

«Είναι προσηλωμένη στους στόχους της, διακρίνεται για τη συνέπεια και το ήθος μιας αθλήτριας παγκόσμιας κλάσης, και αποτελεί πρότυπο για τη νέα γενιά. Ευχαριστώ το team της Porsche Hellas που πίστεψε και έκανε πραγματικότητα αυτή τη συνεργασία», είχε δηλώσει για τη συνεργασία της με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Η Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να οδηγήσει Porshce Cayenne E Hybrid στην εκπομπή Traction

Δείτε φωτογραφίες της Ελληνίδας τενίστριας με το αμάξι της, η οποία δηλώνει μάλιστα πως είναι και «αρρωστάκι» με τα αυτοκίνητα

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις