Ένα νέο καταναλωτικό τοπίο διαμορφώθηκε μέσα από την ένταση της πανδημίας δημιουργώντας μια συνήθεια που ήρθε για να μείνει: το online shopping, το οποίο θεμελιώνεται στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες παράδοσης, που απαιτούν τη σύμπραξη συνεργασιών, υποδομών και τεχνολογίας προκειμένου να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Μάλιστα, είναι γεγονός ότι η νέα εποχή στην εφοδιαστική αλυσίδα γράφεται στους δρόμους. Εκεί κρίνεται η ταχύτητα, η αξιοπιστία, η ευκολία, το κόστος αλλά και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα που χαρακτηρίζει το καταναλωτικό ταξίδι, προκειμένου να μετουσιωθεί σε μια εμπειρία win win, έτσι ώστε να καθιερωθεί παρέχοντας νέες δυναμικές στο e-επιχειρείν και όχι μόνο.

Πρωταγωνιστής στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον το επαγγελματικό αυτοκίνητο, καθώς αναδεικνύεται ο κρίσιμος παράγοντας ανταπόκρισης στην εκρηκτική ζήτηση του online shopping και στις last-mile παραδόσεις, με τα ηλεκτρικά οχήματα (EV) να δείχνουν το μέλλον, αφού διαθέτουν πιο έξυπνο, πιο καθαρό και πιο οικολογικό χαρακτήρα.

Διαχείριση ενός στόλου επαγγελματικών οχημάτων (LCVs)

Εάν θέλετε και εσείς να επωφεληθείτε από τα νέα δεδομένα στην κινητικότητα και να δώσετε προστιθέμενη αξία στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα με σύγχρονα επαγγελματικά οχήματα αλλά και καινοτόμες υπηρεσίες υποστήριξης, τότε χρειάζεστε έναν αξιόπιστο σύμβουλο που θα σας δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις.

Η LeasePlan, πρωτοπόρος στο leasing αυτοκινήτων, αποτελεί την ιδανική επιλογή στην περίπτωση που θέλετε να μισθώσετε ένα ή έναν στόλο επαγγελματικών οχημάτων. Το leasing επαγγελματικών οχημάτων σάς βοηθά να διαχειρίζεστε το στόλο σας με ευελιξία και να παρέχετε αποτελεσματικά, αποδοτικά και αδιάκοπα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στους πελάτες σας εξασφαλίζοντας πολλαπλά οφέλη.

Με 18 χρόνια εμπειρίας στην ελληνική αγορά και με τα επαγγελματικά αυτοκίνητα να αποτελούν το 23% του στόλου της παγκοσμίως, η LeasePlan διαθέτει την τεχνογνωσία και τις λύσεις που χρειάζεται ο κάθε επαγγελματίας για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που αφορούν τον στόλο των επαγγελματικών αυτοκινήτων του. Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών σε επαγγελματικά οχήματα με ανταγωνιστικά μισθώματα, ευέλικτες λύσεις που απαντούν στις ανάγκες κάθε στόλου αλλά και διαρκή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης ενός επαγγελματικού οχήματος ή στόλου.

Καμία ανησυχία, γιατί έχετε λύσεις 

Βασικές ανησυχίες σχετικά με τη μίσθωση επαγγελματικών οχημάτων όπως «Τί θα συμβεί εάν χαλάσει; Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο τις εργάσιμες ώρες; Τί θα κάνω με τον ιδιόκτητο στόλο μου;» παύουν να σας απασχολούν καθώς με τις νέες υπηρεσίες της LeasePlan για τα επαγγελματικά αυτοκίνητα, νιώθετε ελεύθεροι γιατί έχετε τον πλήρη έλεγχο με ουσιαστικές λύσεις .

Πιο συγκεκριμένα,  η υπηρεσία επαγγελματικού αυτοκινήτου αντικατάστασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάνει την καθημερινότητά σας  πραγματικά εύκολη. Ταυτόχρονα, με την υπηρεσία συντήρησης , μπορείτε να φροντίζετε το επαγγελματικό σας όχημα όποτε σας βολεύει, , καθημερινά μέχρι τις 19:00 και Σάββατο μέχρι τις 14:00, κατόπιν ραντεβού, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με εύκολη πρόσβαση σε όχημα αντικατάστασης – αν χρειαστεί.

Ανανέωση του στόλου σου με όφελος

Παράλληλα, η LeasePlan βρίσκει λύσεις μετάβασης από την ιδιοκτησία στη χρήση ακόμη και εάν είστε  ήδη ιδιοκτήτης επαγγελματικού οχήματος ή στόλου. Με το πρόγραμμα διαχείρισης πώλησης ιδιόκτητου στόλου επαγγελματικών αυτοκινήτων και την υπηρεσία Sale and LeaseBack της LeasePlan, βρίσκετε σε κάθε περίπτωση, τη λύση που σας ταιριάζει.

Προσαρμογή του επαγγελματικού οχήματος στις δικές σας ανάγκες

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε τα επαγγελματικά αυτοκίνητά σας για τη μεταφορά προϊόντων που απαιτούν ειδική μεταχείριση η LeasePlan είναι ο συνεργάτης που χρειάζεστε καθώς αναλαμβάνει τις απαραίτητες προσαρμογές στα επαγγελματικά αυτοκίνητα (π.χ. ψυγείο, καταψύκτης, ράφια, κουβούκλια) αλλά και την απαραίτητη προσαρμογή της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος. Όλες οι προσαρμογές πραγματοποιούνται βάσει ISO που εφαρμόζουν επιλεγμένοι συνεργάτες.

Μακροχρόνια μίσθωση επαγγελματικών αυτοκινήτων

Οι άνθρωποι της LeasePlan μπορούν ανά πάσα στιγμή να σας ενημερώσουν, να σας συμβουλέψουν και εν τέλει να σας καθοδηγήσουν ώστε να επιλέξετε μέσα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα, με ανταγωνιστικά μισθώματα και σύντομο χρόνο παράδοσης, το επόμενο επαγγελματικό σας όχημα. Το πακέτο υπηρεσιών που σας προσφέρει η LeasePlan δεν περιορίζεται στην επιλογή του οχήματος που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις της επιχείρησής σας, αλλά διευρύνεται με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών καθ’ όλη διάρκεια της μίσθωσης. Η εταιρεία αναλαμβάνει τη διαχείριση των επαγγελματικών αυτοκινήτων σας, και εσείς διαθέτετε περισσότερο χρόνο ώστε να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στις βασικές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Γνωρίστε κι εσείς σήμερα την LeasePlan και διατηρήστε την επιχείρησή σας εν κινήσει!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις