Προβλήματα στην παραγωγή της ταινίας «The Hunger Games: Mockingjay – Part 2» προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του Philip Seymour Hoffman από υπερβολική δόση ναρκωτικών, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε. Αλλά χάρη στην βοήθεια της τεχνολογίας CGI φαίνεται ότι η ταινία θα ολοκληρωθεί χωρίς πρόβλημα.

Οι παραγωγοί της ταινίας δήλωσαν πως δεν θα υπάρξει κάποιο ουσιαστικό κώλυμα, ο θάνατός του ηθοποιού δεν θα έχει «καμία επίπτωση» στην παραγωγή και οι δύο τελευταίες ταινίες της σειράς θα κυκλοφορήσουν στην ώρα τους.

Το Hollywood Reporter γράφει ότι η Lionsgate πρόκειται να χρησιμοποιήσει ένα CGI εφέ για να δημιουργήσει ένα ομοίωμα του Χόφμαν.

Ο Ρόμπ Λεγάτο, υπεύθυνος των ειδικών εφέ σε σημαντικές ταινίες όπως το «The Wolf of Wall Street», δήλωσε στο Hollywood Reporter: «Αυτές τις μέρες η τεχνολογία της χρήσης προσώπου κάποιου είναι κάτι το πολύ εύκολο. Εγώ δεν θα πω ότι θα μπορούσα να δημιουργήσω μια οφθαλμαπάτη του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν με όλο τα υποκριτικό ταλέντο του, αλλά θα μπορούσα σίγουρα να τον αναπαράγω για μία – δύο σκηνές».

«Οι εμφανίσεις του στις δύο εναπομείναντες ταινίες θα είναι αντάξιες της τέχνης του. Πιστεύουμε ότι θα είναι ένας φόρος τιμής σε αυτόν τον μεγάλο ηθοποιό», δήλωσε ο διευθυντής παραγωγής.

Η ταινία «The Hunger Games: Mockingjay – Part 1» έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου το 2014, ενώ το δεύτερο μέρος έχει προγραμματιστεί για τις 20 Νοεμβρίου 2015.

Σχετικά Άρθρα

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις