Το Bob Theatre Festival έρχεται και φέτος για 7η συνεχόμενη χρονιά, από 5 έως 11 Μαΐου 2014, στο Bios (Πειραιώς 84). Επιλεγμένες νεανικές παραστάσεις, πρεμιέρες, διαγωνισμοί, πάρτυ και συναυλίες θα κάνουν για άλλη μια χρονιά το Bob Theatre Festival το σημαντικότερο νεανικό θεατρικό γεγονός της άνοιξης.

Δείτε τις παραστάσεις: «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο» του Κώστα Γάκη, «Διαβολιάδα» των Ubuntu, «Ο Μουνής» των 4frontal, «Γκιγιόμ γλυκιά μου» της Μαριάννας Κάλμπαρη αλλά και πολλές άλλες.

Επίσης, δείτε τις νέες παραστάσεις της ομάδας Χα! και του Μιχάλη Μαθιουδάκη που θα κάνουν την Πρεμιέρα τους στο Φεστιβάλ.

Παράλληλα, δέκα νεοσύστατες ομάδες θα παρουσιάσουν 15’ από την υπό διαμόρφωση παράστασή τους και το κοινό θα αναδείξει την καλύτερη. Ο διαγωνισμός Scratch Night του Bob Theatre Festival, που αποτελεί πλέον θεσμό για τις νέες ομάδες, θα επιβραβεύσει για άλλη μια χρονιά τη νικήτρια με χρηματικό έπαθλο, με σεμινάριο δραματουργίας και διεύθυνση παραγωγής και θα την εντάξει στο φθινοπωρινό πρόγραμμα του bios.

Φέτος όμως, οι διαγωνισμοί του Bob Theatre Festival δεν τελειώνουν εδώ. Για πρώτη φορά, το φεστιβάλ θα έχει διαγωνισμό stand-up comedy αλλά και διαγωνισμό αυτοσχεδιασμού.

Τέλος, το φεστιβάλ θα κλείσει την Κυριακή 11 Μαΐου με μια μοναδική συναυλία. Το συγκρότημα του Γιώργου Παπαγεωργίου Polkar θα κάνει, επιτέλους στην Αθήνα, το πρώτο του, πολυαναμενόμενο live, σε ένα νεανικό, θεατρικό πάρτι.

Το Πρόγραμμα του φεστιβάλ, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διοργάνωση θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις