Δραματικές ώρες περνάει ένας από τους γνωστότερους Έλληνες ηθοποιούς, ο Ανδρέας Μπάρκουλης και η οικογένεια του.

Ο άλλοτε «γόης» του ελληνικού κινηματογράφου είναι εξαντλημένος και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του από την ασιτία.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η “Espresso”, επικαλούμενη μαρτυρίες του γιατρού αλλά και της συζύγου του ηθοποιού, Μαίρης, ο Ανδρέας Μπάρκουλης είναι πια εξαντλημένος…

“Όταν είδα τον Ανδρέα, παρουσίαζε προβλήματα υποσιτισμού. Ζήτησα την επόμενη μέρα να έρθει στο ιατρείο, όπου τον μετέφεραν στα χέρια, αφού δε μπορεί να κουνήσει τα άκρα του. Χρειάζεται πολλές εξετάσεις, καθημερινή μέτρηση του ζαχάρου και επουλωτικές αλοιφές. Ο Ανδρέας είναι απόλυτα κλινήρης” λέει ο παθολόγος – διαβητολόγος Δημήτρης Ιωάννου.

Η σύζυγός του Ανδρέα Μπάρκουλη, λέει στην εφημερίδα ότι προσπαθεί μάταια να πουλήσει κάποια οικογενειακά κειμήλια για να εξασφαλίσει χρήματα για φαγητό.

“Χρειάζεται ποιότητα στη διατροφή του. Δεν την είχε και για αυτό είναι τόσο αδύναμος. Εγώ μπορώ να τη βγάλω μόνο με πατάτες, όσπρια ή μακαρόνια. Εκείνος όμως χρειάζεται κόκκινο κρέας, μοσχάρι ή συκώτι, καθημερινά μαζί με ό,τι άλλο τρώει. Πρέπει να παχύνει αρκετά και να δυναμώσει για να μπορέσει να κάνει βήματα με το πι”…

Μάλιστα, τα προβλήματα έχουν επηρεάσει και τον 12χρονο γιο του Ανδρέα Μπαρκουλη, Νίκο, ο οποίος σύμφωνα με τη μητέρα του έχει πάθει κατάθλιψη.

Ο γιατρός που παρακολουθεί τον ηθοποιό έχει ενδιαφερθεί και για τον 12χρονο Νίκο, ο οποίος επίσης παρουσίασε σημάδια αδυναμίας.

“Τον μικρό τον παίρνουμε από Παρασκευή έως Κυριακή μαζί μας τρώει… Έφαγε κρέας και αβγό που είχε να φάει εδώ και περίπου έναν χρόνο…”

“Μόνο ο Θεός ξέρει πώς θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Προσπαθώ να πουλήσω κάποια οικογενειακά κειμήλια, αλλά μάταια. Δε ζήτησα να μου χαρίσουν κάτι, ούτε ζητιάνεψα. Να πουλήσω ζήτησα και μάλιστα όσο όσο. Δυστυχώς, κανένας από εκείνους που ευεργέτησε κάποτε ο Ανδρέας Μπάρκουλης δεν έχει εμφανιστεί…” λέει μεταξύ άλλων η σύζυγός του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις