Για να αποχαιρετήσουν τον Ρόμπιν Ουίλιαμς οι διοργανωτές της 66ης απονομής των βραβείων Emmy, ζήτησαν από τον καλό του φίλο και ηθοποιό Μπίλι Κρίσταλ, να ανέβει στη σκηνή του «Nokia Theatre» και να μιλήσει για τον Ρόμπιν όπως εκείνος τον έζησε.

Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς ήταν υποψήφιος τέσσερις φορές στο παρελθόν στα βραβεία Emmy, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πάρει το βραβείο καλύτερης ερμηνείας.

Ο Μπίλι Κρίσταλ με ένα πολύ συγκινητικό λόγο, αναφέρθηκε στον 63χρονο ηθοποιό, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του, στις 11 Αυγούστου:

«Κάθε φορά που τον έβλεπες,-στην τηλεόραση, στο σινεμά, σε κλαμπ, στο γήπεδο, στα νοσοκομεία, ακόμα και σε ένα δωμάτιο ετοιμοθάνατου κοριτσιού για την τελευταία της ευχή- σε έκανε να γελάς. Πέρασα μαζί του πολλές ευτυχισμένες ώρες. Η λαμπρότητα και η ευφυΐα του ήταν εκπληκτικές. Η ανεξάντλητη ενέργειά του, ήταν συγκλονιστική».

Και προσθέτει: «Ήταν μια ιδιοφυία στη σκηνή, και ο καλύτερος φίλος συνάμα που θα μπορούσες να φανταστείς. Υποστηρικτικός, προστατευτικός, τρυφερός. Μου είναι δύσκολο να μιλάω για εκείνον στον παρατατικό, γιατί ήταν πάντοτε τόσο παρών στις ζωές μας».

Για να καταλήξει λέγοντας πως: «Για περισσότερα από 40 χρόνια ήταν το μεγαλύτερο αστέρι στον πλανήτη της κωμωδίας. Και μπορεί μερικά από τα φωτεινότερα ουράνια σώματα να εξαφανίζονται, όμως η ενέργεια τους υπάρχει, και επιπλέει στους ουρανούς μακριά από εμάς. Θα λάμπει όμως για εμάς, παντοτινά. Και η λάμψη θα είναι τόσο φωτεινή, που θα ζεσταίνει τις καρδιές μας και θα κάνει τα μάτια μας να λάμπουν. Και τότε θα σκεφτόμαστε: “Ρόμπιν Ουίλιαμς: Τι ιδέα!”»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις