25 χρόνια, 13 δίσκοι, εκατοντάδες show. Λίγα είναι τα συγκροτήματα που έχουν γνωρίσει τέτοια επιτυχία και χαίρουν καθολικής εκτίμησης στον extreme μουσικό ήχο και οι Paradise Lost είναι ένα από αυτά.

Για περισσότερα από 25 χρόνια το όνομα του συγκροτήματος συνοδεύει ποιοτικές κυκλοφορίες και δίσκους που όρισαν metal ιδιώματα.

Από την Αγία Τριάδα του ατμοσφαιρικού doom-death, τα θρυλικά πλέον album “Gothic” | “Icon” | “Draconian Times”, στις ηλεκτρονικές gothic δημιουργίες “One Second” και “Ηost” μέχρι τη μεγάλη επιστροφή στις μουσικές ρίζες της μπάντας, που ξεκίνησε από τον ομώνυμο δίσκο και ολοκληρώθηκε στον τελευταίο studio album του γκρουπ, “Tragic Idol”, οι δίσκοι των Paradise Lost χαιρετίστηκαν από κοινό και κριτικούς σαν αριστουργήματα.

Οι μελαγχολικές σπαραξικάρδιες μελωδίες του Greg Mackintosh μαζί με την χαρακτηριστική φωνή του Nick Holmes αποτελούν το σήμα κατατεθέν της μπάντας από το Halifax. Σκοτεινή ατμόσφαιρα που καθηλώνει, τραχύτητα, εμπνευσμένα riffs υποστηριζόμενα από τα αριστοτεχνικά ρυθμικά μέρη των Edmodson (μπάσο) και Erlandsson (drums) αποτελούν τα θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται η καλλιτεχνική ελευθερία των Paradise Lost, που δεν σταματούν να εξελίσσονται και να συγκλονίζουν σε κάθε τους δισκογραφική προσπάθεια.

Με την προσθήκη του Andrian Endrlandson (με βαριά προϋπηρεσία σε Haunted, At The Gates, Brujeria) στα drums οι Lost βρήκαν ένα εξαιρετικά συμπαγές line up περιοδεύοντας ασταμάτητα συνεχίζοντας την πορεία τους προς την επιτυχία.

Η περιοδεία τους θα κάνει 2 στάσεις και στη χώρα μας όπου το φανατικό κοινό τους θα μπορέσει να τους απολαύσει το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στο Stage Volume 1 στην Αθήνα και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη.

Αθήνα
Stage Volume 1

Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι
Τηλ. 210 3232132

Θεσσαλονίκη
Principal Club Theater

Ανδρέα Γεωργίου 56
τηλ.: 2310 428 088

Τιμές εισιτηρίων: Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 23 ευρώ. Στην τελική φάση της προπώλησης (από 1η Σεπτεμβρίου) η τιμή θα διαμορφωθεί στα 25 ευρώ

Σημεία προπώλησης


Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608 366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ.: 210 3801 464
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ.: 210 3304 133

Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102,τηλ.: 2310 264 880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις