Όσοι δεν αλλάζουν με τίποτα τον ήχο των δίσκων βινυλίου, δεν θα χάσουν το «Vinyl is back – Classic» που επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων, από την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το «4ο Vinyl is back», εμπλουτισμένο με εκδηλώσεις έρχεται σε πείσμα όσων πίστεψαν ότι τα πικάπ έχουν περάσει πια στην ιστορία, αποσκοπεί και στο να «δημιουργήσει» και νέο κοινό για το βινύλιο, «συστήνοντάς» το στις επόμενες γενιές που δεν το πρόλαβαν.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν, δίσκους βινυλίου, μηχανήματα αναπαραγωγής δίσκων (πικάπ, ενισχυτές κ.ά.), αξεσουάρ για βινύλια, είδη αποθήκευσης δίσκων, αξεσουάρ και ανταλλακτικά για πικάπ, έπιπλα – βάσεις για ηχοσυστήματα, μουσικές αφίσες, μουσικά t – shirts και μπλούζες, μουσικά βιβλία και handmade express bazaar.

Mystery Bag

Επιπλέον, 80 μαύρες σφραγισμένες σακούλες, που θα περιέχουν 5 βινύλια η καθεμιά, αποτελούν τον κορμό του μυστηριώδους παιχνιδιού βινυλίων, με την επωνυμία Mystery Bag. Με τη συμμετοχή τους στο Mystery Bag, οι λάτρεις του βινυλίου θα μπαίνουν, ταυτόχρονα, σε ένα συναρπαστικό κυνήγι 5 σπάνιων δίσκων, που θα υπάρχουν μέσα στις σακούλες.

Έκθεση φωτογραφίας «Μέρες βινυλίου»
Η έκθεση «Μέρες βινυλίου» του καλλιτεχνικού σχολείου Ash in art θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του «Vinyl Is back» (11.00 – 21.00) και, στη συνέχεια, θα μεταφερθεί σε στέκια της πόλης. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί το bazaar με χειροποίητα κοσμήματα και άλλα, και «παρόντα» θα είναι τα οικολογικά γλυπτά του Χρήστου Πάσχου.

Πληροφορίες
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων – κτήριο Δ12 «Μηχανουργείο»: Πειραιώς 100 – Γκάζι, τηλ.: 210 3475518, 210 3453548. Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 31 Οκτωβρίου: 17.00 – 21.00, Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Νοεμβρίου: 11.00 – 21.00.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις