Απρίλιος 1945. Οι Σύμμαχοι σχεδιάζουν την τελευταία αντεπίθεση στην Ευρώπη. Ο σκληροτράχηλος λοχίας Wardaddy (Brad Pitt) ηγείται ενός άρματος μάχης Sherman και πληρώματος πέντε ανδρών σε μια αποστολή θανάτου, πίσω απ’ τις γραμμές του εχθρού.

Υστερώντας αριθμητικά, αλλά και σε όπλα, o Wardaddy και οι άντρες του έχουν ν’ αντιμετωπίσουν πιθανότητες που είναι συντριπτικά εναντίον τους, κατά τις ηρωικές τους προσπάθειες να χτυπήσουν στην καρδιά της ναζιστικής Γερμανίας.

Ο David Ayer (Hμέρα Εκπαίδευσης, The Fast and the Furious) σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο μιας ατμοσφαιρικής και αγωνιώδους πολεμικής ταινίας με ένα εντυπωσιακό καστ το οποίο τοποθετεί το “Fury” ανάμεσα στις ταινίες που φιλοδοξούν να ξεχωρίσουν στην επόμενη οσκαρική κούρσα.

Με πρωταγωνιστή τον – σημαδεμένο από ουλές στο πρόσωπο του- Brad Pitt και συμπρωταγωνιστές τους Shia LaBeouf (Nymphomaniac), Logan Lemran (The Perks of Being a Wallflower), Jon Bernthal (The Wolf of Wall Street) και Michael Peña (End of Watch), η νέα ταινία του επιτυχημένου σκηνοθέτη είναι μια επική περιπέτεια με έντονες σκηνές δράσης και σασπένς που αναμένεται με ανυπομονησία.

Το Fury θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 20 Νοεμβρίου.

___________________________________________________________________________________________

Το International Immersive Website της ταινίας θα επιτρέψει στους θεατές να ενημερωθούν για τους ηθοποιούς και τον ρόλο που τους έχει ανατεθεί στο άρμα μάχης.

Το Tank Your Profile είναι μια διαδραστική και ενδιαφέρουσα επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τις φωτογραφίες του προφίλ τους με τη βοήθεια γραφικών της ταινίας Fury. Οι θαυμαστές της ταινίας θα μπορούν να προσαρμόσουν μια φωτογραφία του προφίλ τους επιλέγοντας από αυτές των πρωταγωνιστών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις