Στις αρχές του χρόνου είχαν «μιλήσει» με το σώμα τους για τις καλύτερες στιγμές του πιο αισθησιακού λάτιν χορού, της Salsa… Φέτος τον χειμώνα ετοιμάζονται πυρετωδώς για ένα μουσικοχορευτικό διαδραστικό happening, μια νέα παραγωγή που θα συνδυάσει κινηματογραφικές προβολές ένα εκρηκτικό χορευτικό show γεμάτο salsa – από τη χορευτική ομάδα που έχει αλλάξει τον τρόπο που βλέπει κανείς αυτό τον latin χορό – που θα κορυφωθεί σε ένα διαδραστικό και ανατρεπτικό πάρτι.

Είναι δύσκολο να προσδιορίσει κάποιος το target group των SALSA SINNERS.

H χορευτική κολεκτίβα που έχει ταξιδέψει σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία, έχει ήδη στο ενεργητικό της αναρίθμητους τίτλους, σημαντικές διακρίσεις και πολλά βραβεία
ενώ οι τηλεοπτικές τους εμφανίσεις έχουν ξεχωρίσει και έχουν κατακτήσει την αγάπη του κόσμου.

Ποιο είναι όμως το διαφορετικό στοιχείο που τους ξεχωρίζει από άλλες ομάδες χορού;

Ότι είναι μια επαγγελματική ομάδα- μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα- που επικεντρώνεται στον τρόπο έκφρασης του κάθε ανθρώπου μέσω της salsa μιας παγκόσμιας πλέον γλώσσας με τόσες «διαλέκτους», όσοι είναι και αυτοί που τη χορεύουν.

Με λίγα λόγια, οι Salsa Sinners είναι η χορευτική ομάδα που έβγαλε τη Salsa από τις σχολές χορού και την έκανε τρόπο ζωής! Μια ψυχική εκτόνωση και ευεξία κόντρα στη σκληρή και αγχωτική καθημερινότητα του κόσμου.

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Και κάθε Τετάρτη

Ώρα έναρξης: 9.30μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 10€

LEVEL Live Stage
Δημάρχου Μεταξά Αγγέλου 52- Γλυφάδα
Κρατήσεις: 210 89 49 201

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις