Η εκρηκτική Γεωργία Νταγάκη στο LaΜπουάτ

Η εκρηκτική Γεωργία Νταγάκη στο LaΜπουάτ
Η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφει στην Αθήνα και παρουσιάζει τον καινούργιο της δίσκο "Φόβος" (Phobie) που κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη από την γερμανική εταιρεία Meisel Μusic και που ήδη από αυτόν έχουν ξεχωρίσει τα τραγούδια: "Σκέτος εγώ", "Δε λέει η καρδιά να μάθει" αλλά και το ομότιτλο.

Ξεκινά τις εμφανίσεις της εγκαινιάζοντας την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου έναν καινούργιο χώρο, το ''LaΜπουάτ'', στη Λεωφόρο Συγγρού. Θα βρίσκεται κοντά μας όλες τις Πέμπτες, έως τις 8 Ιανουαρίου. Οι ημερομηνίες εμφάνισης της Γεωργίας είναι 18 και 25/12 (Χριστούγεννα), 1/ 1 (Πρωτοχρονιά) και 8/1.

Λυτρωτική ένταση και εκρήξεις αδρεναλίνης επιφυλάσσει το νέο πρόγραμμα της Γεωργίας Νταγάκη, μια μουσική εμπειρία που βιώνεται δυνατά και που ήδη έχει παρουσιαστεί σε μεγάλες σκηνές του εξωτερικού.

Τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και διασκευές τραγουδιών, μ' ένα μοναδικό τρόπο που καταλύει τα όρια ανάμεσα στη ροκ και την παραδοσιακή μουσική.

Η Γεωργία Νταγάκη κατάγεται από την Κρήτη και είναι ένα νέο σημαντικό πρόσωπο της σύγχρονης ελληνικής σκηνής που θα μας απασχολήσει πολύ στην συνέχεια. Συνοδοιπόροι της, ο Δημήτρης Βαρελόπουλος στις ενορχηστρώσεις, μία μπάντα από εξαιρετικούς μουσικούς και κάθε Πέμπτη κι ένας ξεχωριστός καλεσμένος.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00LaΜπουάτ
Λεωφόρος Συγγρού 338
Τηλ. Κρατήσεων 210 95 70 400 & 210 34 24 299

Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Τιμή φιάλης: 120 ευρώ στα 4 άτομα
Φιάλη κρασί: 60 ευρώ στα 2 άτομα