Η ομάδα Sawa Sawa Kenya εθελοντών της ActionAid διοργανώνει πάρτι οικονομικής ενίσχυσης για να φέρει νερό σε δύο ακόμη σχολεία στην Κένυα, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο Casa Bostani, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 34, Αθήνα.

Η ομάδα που αποτελείται από εθελοντές και Αναδόχους της ActionAid ταξίδεψε στην Κένυα για να βοηθήσει στην κατασκευή έργου ύδρευσης και είδε από κοντά τις μεγάλες δυσκολίες που προκαλεί η ξηρασία στην περιοχή.

Τα χρήματα που θα συγκεντρώσουν οι εθελοντές θα χρηματοδοτήσουν έργο ύδρευσης που θα υλοποιήσει η ActionAid στην επαρχία Marafa της Κένυας, μια περιοχή που βιώνει μεγάλη ξηρασία, αφήνοντας τους κατοίκους για μήνες χωρίς νερό. Το έργο θα δώσει πρόσβαση σε καθαρό νερό σε δύο σχολεία στο Mikuyuni και το Zhongani που συνολικά έχουν 600 μαθητές.

Θα σας περιμένουμε για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε ανθρώπους που ζουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες και στερούνται το πιο βασικό αγαθό στον κόσμο.

Στο πάρτι θα πωλούνται φωτογραφίες τυπωμένες σε καμβά από τις εμπειρίες των εθελοντών από το ταξίδι τους, τα έσοδα των οποίων θα ενισχύσουν το έργο.

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου / Casa Bostani, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 34, Αθήνα

Ώρα έναρξης 17:00

Συμβολική τιμή εισόδου 5€

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις