Ένα ζευγάρι αποφασίζει να ταξιδέψει από το Λίβερπουλ στη Νέα Υόρκη με τον «Μεγάλο Ανατολικό». Στη θαλάσσια αυτή διαδρομή του συναντά τους ήρωες του τολμηρού μυθιστορήματος του Ανδρέα Εμπειρίκου, οι οποίοι διερωτώνται, ερωτώνται, επαναστατούν, ενοχοποιούνται, ερωτεύονται και γεύονται νέες εμπειρίες, κάνοντας μια νέα αρχή.

Μετά την επιτυχημένη περσινή παρουσίασή του στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, «Ο Μέγας Ανατολικός» επιστρέφει ξανά φέτος στη σκηνή. Από 4 Φεβρουαρίου και για οκτώ μόνο παραστάσεις, η θεατρική διασκευή των Μπάμπη Γαλιατσάτου και Κατερίνας Μαούτσου πάνω στο σπουδαίο έργο του Εμπειρίκου θα παίζεται στο «Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες».

Εκτός από τη σύνθεση κειμένων και τη δραματουργική επεξεργασία, το δίδυμο Γαλιατσάτου-Μαούτσου υπογράφει τη σκηνοθεσία, σκηνογραφία, δημιουργία κοστουμιών και ερμηνεία.

Στην παράσταση ακούγονται οι φωνές των: Ελένης Βεργέτη, Λευτέρη Γαλιατσάτου, Ακύλλα Καραζήση, Θεανώς Μεταξά, Ηρώς Μπέζου, Έμης Πανουργιά, Άλκηστης Πουλοπούλου, Μαρίας Σκουλά, Γιωργή Τσουρή, Νικόλα Χανακούλα.

Η παράσταση είναι ακατάλληλη κάτω των 17 ετών.

Από 4 Φεβρουαρίου και μόνο για 8 παραστάσεις

Πρεμιέρα
Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 21.00
Μόνο για 8 παραστάσεις έως 26.2

Παραστάσεις
Τετάρτη & Πέμπτη στις 21.00
Διάρκεια 90’ / Τιμές Εισιτηρίων: 12 € & 10 € (φοιτητικό, άνω των 65, ανέργων)

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις