Τα Μουσικά Σύνολα του North College, ιδρύθηκαν το 1988 ως μέρος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Κολεγίου και αποτελούνται από την Συμφωνική Ορχήστρα και την Μικτή Χορωδία.

Στο ρεπερτόριό τους συμπεριλαμβάνονται ερμηνείες έργων προκλασσικής και κλασσικής μουσικής, με ισχυρό πυρήνα αυτά του 18ου και 19ου αιώνα καθώς επίσης και έργα νέων συνθετών αλλά και πρώτες εκτελέσεις.

Τα Μουσικά Σύνολα, πρόσφατα έχουν ενταχθεί στην κοινότητα του North College η οποία αποτελείται από το North College και το Σύλλογο Αποφοίτων του και αριθμεί περί τα 15000 μέλη.

Το πρόγραμμα των ακροάσεων για νέα μέλη είναι το εξής:

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ

Η Συμφωνική Ορχήστρα της Kοινότητας του North College, Θεσσαλονίκη καλεί σε ακροάσεις μουσικούς όλων των οργάνων (βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο, φλάουτο, όμποε, κλαρινέτο, φαγκότο, τρομπέτα, κόρνο, τρομπόνι, τούμπα).

Η πρόσκληση απευθύνεται σε σπουδαστές μουσικής (από το επίπεδο Β’ Μέσης και πάνω) και σε μουσικούς ανεξαρτήτως ηλικίας.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιούνται , με προκαθορισμένο πρόγραμμα, στον πρώτο όροφο, του μεγάρου της Χ. Α. Ν. Θ., στη Θεσσαλονίκη, κάθε Κυριακή 11.00- 13.00 και κάθε Τρίτη 20.00-22.00.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας), το έργο που θα εκτελέσουν και ένα σύντομο βιογραφικό.

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

Η Μικτή Χορωδία της Κοινότητας του North College, Θεσσαλονίκη, προσκαλεί νέα μέλη που επιθυμούν να συμβάλουν δημιουργικά και με όραμα, στην ποιοτική χορωδιακή μουσική. Οι ακροάσεις και οι πρόβες πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη 20.00 – 22.00 και κάθε Κυριακή 11.00 – 13.00 στον πρώτο όροφο του Μεγάρου της ΧΑΝΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Νέα μέλη γίνονται δεκτά μετά από ακρόαση. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν εγκαίρως, με την Μαέστρο της Χορωδίας Δρα Αθανασία Κυριακίδου ([email protected], 6932363386 ). Η ανάγνωση παρτιτούρας είναι επιθυμητή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις