Η πολυτάραχη ζωή της Έιμι Γουάινχαουζ θα είναι το θέμα του νέου ντοκιμαντέρ του Ασίφ Καπάντια, που είχε υπογράψει το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ «Senna» με θέμα τον οδηγό της Φόρμουλα 1 Άιρτον Σένα.

Ο Καπάντια, που από νωρίς είχε δηλώσει τις προθέσεις του να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για την αιθέρια όσο και αυτοκαταστροφική Έιμι, επεξεργάζεται εδώ και τρία χρόνια ένα τεράστιο υλικό, για να μοντάρει ένα δίωρο ντοκιμαντέρ, που θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου, 20 μέρες πριν την ημέρα του θανάτου της.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει αρχειακό υλικό με σπάνιες συνεντεύξεις και ερμηνείες που μαγνητοσκοπήθηκαν και δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, βλέπουμε την Έιμι Γουάινχαουζ σε νεαρή ηλικία, με μουσική υπόκρουση ένα πρώιμο demo του «Back to Black».

Ως voiceover στο τρέιλερ, ακούγεται η φωνή της Έιμι Γουάινχαουζ να λέει πως «δεν είμαι ένα κορίτσι που προσπαθεί να γίνει στάρ ή κάτι άλλο, πέρα από μουσικός», ενώ στην ερώτηση «Πόσο μεγάλη νομίζεις οτι μπορείς να γίνεις;», απαντάει «Δε νομίζω ότι θα γίνω διάσημη. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να το διαχειριστώ, θα τρελαθώ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις