Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 20.00, ο Δήμος Κηφισιάς προσκαλεί τη Χορωδία της ΕΡΤ στην «Πινακοθήκη Κουβουτσάκη», (Λεβίδου 11, Κηφισιά) σε μία συναυλία με τίτλο “Dance avec Coeur”.

‘Ένα διαχρονικό ταξίδι στη χορευτική μουσική, που διερευνά τη σχέση και την αλληλεπίδραση μουσικής και χορού. Θα ερμηνεύσουν έργα των A. Willaert, G. Faure, F. Mendelssohn, J. Brahms, G. Bizet, R. Schumann, E. Elgar, Γ. Κωνσταντινίδη.

Στο πιάνο ο Αλέξανδρος Μακρής, ενώ συμμετέχει η σολίστ Ευγενία Παπαδήμα

Την χορωδία της ΕΡΤ, μετά την επαναλειτουργία του κρατικού καναλιού και την επανασύστασή της, διευθύνει η Νατάσα Αγγελοπούλου.

Η Νατάσα Αγγελοπούλου σπούδασε διεύθυνση χορωδίας, μονωδία, βιολοντσέλο και πιάνο και ακορντεόν αποφοιτώντας σε όλα με τις ανώτατες διακρίσεις και βραβεία.

Συνέχισε στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο ( κατεύθυνση Διεύθυνσης Ορχήστρας) κερδίζοντας σε κάθε έτος την υποτροφία του Ι.Κ.Υ και αποφοιτώντας με την ψηλότερη βαθμολογία. Στη διεύθυνση ορχήστρας συνέχισε τις σπουδές της λαμβάνοντας μεταπτυχιακό δίπλωμα με άριστα. Έλαβε μέρος σε σεμινάρια της Ακαδημίας Bach και τραγούδησε υπό την διεύθυνση του H.Rilling.

Συνεργάστηκε ως σολίστ τραγουδιού με τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, την Κρατική ορχήστρα Θεσσαλονίκης την Καμεράτα φίλων της μουσικής και άλλα ορχηστρικά σύνολα σε έργα ρεπερτορίου (Μεσσίας , Δημιουργία, καντάτες Bach, κ.α

Στο χώρο της πρωτοποριακής μουσικής συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Έρευνας Μουσικής Ακουστικής και ως βιολοντσελίστα συνέπραξε με σύνολα μουσικής δωματίου.

Διηύθυνε τη συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, την ορχήστρα του Ιονίου Πανεπιστημίου , την ορχήστρα σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ, την φιλαρμονική ορχήστρα της Κέρκυρας, και μικρά ορχηστρικά σύνολα. Είναι μαέστρος της χορωδίας της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις