Την παράσταση του θρυλικού κωμικού του Comedy Club του Λονδίνου, Alistair Barrie, «No More Stage 3» με στόχο την ευαισθητοποίηση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού, υποστηρίζει η Swarovski Hellas.

Η παράσταση θα δοθεί την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες, μεταδίδοντας ένα μήνυμα ζωής και δύναμης. Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν εξολοκλήρου για τη στήριξη της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Στόχος-Πρόληψη».

Το «No More Stage 3» είναι μια πρωτοποριακή stand up κωμωδία, που αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα άσχημα νέα της ζωής. Με πρωτοβουλία του κωμικού Γιώργου Χατζηπαύλου, η παράσταση έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που μάχονται για τη ζωή και δεν παύουν να ελπίζουν και να ονειρεύονται.

Μέσα από τα μάτια του Allistair Barrie, περιγράφεται η εμπειρία της συζύγου του με την ασθένεια. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, αποτυπώνει με σατιρική διάθεση την κοινή τους πορεία από τη διάγνωση της ασθένειας μέχρι την αποδοχή και την καθημερινή μάχη που δίνουν μαζί για τη ζωή. Η ιστορία αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης, μεταδίδοντας ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις