Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Lemmy, ο drummer των Motorhead Mikkey Dee είπε το αυτονόητο… πως οι Motorhead οριστικά παύουν να υπάρχουν.

«Χωρίς τον Lemmy, δεν υπάρχουν Motorhead. Οι Motorhead είναι παρελθόν. Δε πρόκειται να δώσουμε καμία συναυλία και κανέναν δίσκο. Ο Lemmy και οι Motorhead θα συνεχίζουν να ζουν στις καρδιές όλων» είπε ο drummer στην Σουηδική Expressen.

Ο Dee, που αντικατέστησε τον Phil «Philthy Animal» Taylor το 1992, είπε ακόμα πως ο εμβληματικός αρχηγός των Motorhead έδινε όλη του την ενέργεια στα shows με αποτέλεσμα μετά να είναι πολύ κουρασμένος και καταβεβλημένος.

«Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την περιοδεία. Είναι πολύ κουρασμένος. Είμαι ευτυχισμένος για τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί» είπε ολοκληρώνοντας ο Mikkey Dee.

Ο Phil Campbell, κιθαρίστας της μπάντας, έγραψε νωρίτερα στον λογαριασμό του στο Twitter: «Η ζωή δε θα είναι ποτέ πια η ίδια. Έφυγε ο φίλος και αδερφός μου. Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης. PLAY IT LOUD».Πηγή: Rockyourlife.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις