Η Κρήτη, αγαπημένος προορισμός των Σουηδών!

Η Κρήτη, αγαπημένος προορισμός των Σουηδών!

Δυναμική ήταν η παρουσία της Κρήτης στην έκθεση "Grekland Panorama" στη Στοκχόλμη από 12 έως 14 Φεβρουαρίου.

Με βάση τα στοιχεία και την αθρόα προσέλευση στο μεγάλο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης το νησί αποδεικνύεται και φέτος αγαπημένος προορισμός των Σουηδών.

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις πλούσιες επιλογές που προσφέρει το νησί και παράλληλα οι επαγγελματίες για τις παραδοσιακές και τις νέες τουριστικές τάσεις της Σκανδιναβικής αγοράς, μέσα από επαφές Κρητικών τουριστικών επιχειρηματιών και Σκανδιναβών τουριστικών φορέων.

«Η Σουηδία παραμένει μία από τις δυνατές οικονομίες της Ευρώπης και οι Σουηδοί λάτρεις του νησιού μας και της αυθεντικής Κρητικής φιλοξενίας. Αυτό δημιουργεί μια μεγάλη δυναμική και όλες τις προϋποθέσεις για να συνεχιστεί και να διευρυνθεί το τουριστικό ρεύμα» δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Μιχάλης Βαμιεδάκης.

Επίσης ο κ. Βαμιεδάκης, ο οποίος είχε επαφές με τουριστικούς παράγοντες της Σκανδιναβίας, τόνισε ότι «είναι πράγματι εντυπωσιακά πόσα πολλά γνωρίζουν ήδη για την Κρήτη οι Σουηδοί που επισκέπτονται το περίπτερο μας και πόσες φορές την έχουν ήδη επισκεφτεί. Αυτό τους οδηγεί να θέλουν να την ανακαλύψουν στο πλήρες φάσμα της, τόσο σε νέες περιοχές, όσο και σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού».