Όλες τις νέες τάσεις για το έπιπλο και τη σχεδίαση εσωτερικών χώρων (interior design) θα φιλοξενήσει φέτος η Furnidec Business, η πρώτη έκθεση της χρονιάς για τον κλάδο, αλλά και η μακροβιότερη διαχρονικά, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 18-20 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια ΔΕΘ-Helexpo AE, η φετινή έκθεση είναι πιο δυναμική από κάθε άλλη χρονιά.

“Το υψηλών προδιαγραφών design φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στον τρόπο σκέψης κατασκευαστών και εμπόρων, καθώς όλο και περισσότεροι παράγουν και προωθούν προϊόντα που βασίζονται στον βιομηχανικό σχεδιασμό. Στο πλαίσιο αυτό η Furnidec Business εκπροσωπεί ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο κλάδος από πλευράς σχεδιασμού και παραγωγής” υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι βασικές κατηγορίες της Furnidec Business θα είναι δύο, το οικιακό και το επαγγελματικό έπιπλο, ενώ θα παρουσιαστούν και ολοκληρωμένες προτάσεις από τον δημιουργικό κόσμο του σύγχρονου design και της εσωτερικής διακόσμησης. Η έκθεση, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo, φιλοξενεί επαγγελματίες από διαφορετικούς χώρους, όπως εμπόρους, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές και ξενοδόχους.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις είναι και φέτος ένα από τα «δυνατά χαρτιά» της Furnidec Business. Έτσι στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης έχει προγραμματιστεί το συνέδριο «Furniture Export Marketing Forum», με αντικείμενο την υφιστάμενη κατάσταση του κλάδου επίπλου στην Ελλάδα.

Στο συνέδριο θα μιλήσει μεταξύ άλλων η Πάολα Γκοβόνι, αρχισυντάκτρια του περιοδικού World Furniture (τετραμηνιαίας έκθεσης οικονομικών πληροφοριών και ανάλυσης αγορών που εκδίδεται από το Κέντρο Βιομηχανικών Μελετών CSIL του Μιλάνου), η οποία θα παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις