Μετά από μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών σε όλη την Ελλάδα και δύο ξεχωριστές παραστάσεις στο Αμάν της Ιορδανίας και τη Φλωρεντία, η ερμηνεύτρια Κλεονίκη Δεμίρη συναντά στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ την Πέμπτη 14/4//2016, στις 20:00 το συνθέτη Νεοκλή Νεοφυτίδη για να παρουσιάσουν ζωντανά στο κοινό τραγούδια της Μεσογείου και της Λατινικής Αμερικής, καθώς επίσης και αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων συνθετών.

Με οδηγό το αργεντίνικο αλλά και το ελληνικό τάνγκο
θα τους ακολουθήσουμε σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι που ξεκινά από το Μεξικό και καταλήγει στις ακτές της Μεσογείου: Ελλάδα, Κάτω Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Κύπρο.

Ένα ταξίδι στο χθες και στο σήμερα, στο οποίο ο συνθέτης και πιανίστας Νεοκλής Νεοφυτίδης, θα μας παρουσιάσει επίσης τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό του δίσκο “ΦΑΓΙΟΥΜ“, από άλλες αξιόλογες δουλειές του, διασκευές πάνω σε παραδοσιακά τραγούδια της Κύπρου, τραγούδια που έχει γράψει για το θέατρο αλλά και ανέκδοτα τραγούδια. Βιολοντσέλο και μαντολίνο θα παίξει ο Σταύρος Παργινός.

Η Κλεονίκη Δεμίρη και ο Νεοκλής Νεοφυτίδης θα πραγματοποιήσουν το καλοκαίρι του 2016 μία σειρά συναυλιών σε όλη την Ελλάδα.

Τη συναυλία θα παρουσιάσει ο μουσικός παραγωγός Πανταζής Τσάρας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις