Το 2016, το Fuzz Live Music Club κλείνει 10 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στα συναυλιακά δρώμενα της Αθήνας. Με τη συμπλήρωση αυτής της δεκαετίας παρουσιάζει ένα νέο φεστιβάλ στην πόλη της Αθήνας.

Το Release Athens φιλοδοξεί να φέρει νέα πνοή στη μουσική πραγματικότητα της χώρας μας και να εξελιχθεί σε έναν θεσμό με πραγματικό ενδιαφέρον, ευελπιστώντας να φέρει κοντά μας ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας σκηνής, προσφέροντας συγκινήσεις σε ένα ελληνικό κοινό που μάλλον έχει κουραστεί από τις συνεχείς επαναλήψεις και αναζητεί την ποικιλία και την πολυχρωμία των γνωστών φεστιβάλ του εξωτερικού.

Το line-up του Release Athens 2016 έχει πλέον ολοκληρωθεί και περιλαμβάνει μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, μπάντες και καλλιτέχνες με τεράστια ιστορία αλλά και νέους ανερχόμενους που θα μας απασχολήσουν πολύ μέσα στα επόμενα χρόνια. Μαζί τους, ορισμένα από τα καλύτερα σχήματα και καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής, των οποίων η επιλογή ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που ενδιαφέρθηκαν να συμμετάσχουν στο Release Athens 2016.

Τα 20 ονόματα που απαρτίζουν το φετινό line-up είναι: PJ Harvey, Sigur Ros, Beirut, Parov Stelar, The Brian Jonestown Massacre, The Black Angels, Slowdive, Daughter, Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, Chinese Man, DIIV, Cass McCombs και Irene Skylakaki, RSN, Closer, Theodore, Moa Bones, GAD., The Noise Figures, Afformance!

Εισιτήρια

Η διάθεση των εισιτηρίων για όλες τις ημέρες του Release Athens 2016 συνεχίζεται, προς 36 ευρώ για κάθε ημέρα ξεχωριστά (μέχρι τις 30 Απριλίου) και προς 120 ευρώ για ολόκληρο το φεστιβάλ: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt και το https://www.viva.gr/tickets/music/plateia-nerou/release-athens-2016/

Από την 1η Μαϊου, η τιμή για κάθε ημέρα του φεστιβάλ θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 45 ευρώ. Όλα τα εισιτήρια διατίθενται σε έως και 4 άτοκες δόσεις, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, στο www.viva.gr, μέχρι τις 30 Απριλίου.

Επισκεφτείτε το site του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες: www.releaseathens.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις