Πολλές φήμες για πιθανή επανασύνδεση των Rage Against The Machine και μια πιθανή περιοδεία με τους Public Enemy κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες, όταν εμφανίστηκε η ιστοσελίδα prophetsofrage.com και το hashtag #TakeThePowerBack, τίτλοι τραγουδιών των Public Enemy και RATM αντίστοιχα.

Ωστόσο, η δημιουργία αυτού του site έχει να κάνει με ένα νέο supergroup με όνομα Prophets of Rage και μέλη τους Tom Morello, Tim Commerford και Brad Wilk από τους Rage Against The Machine, μαζί με τον Chuck D των Public Enemy και τον B-Real των Cypress Hill.

Σύμφωνα με το Billboard, οι Prophets of Rage θα κάνουν το live ντεμπούτο τους στο Hollywood Palladium στις 3 Ιουνίου και θα παίξουν τραγούδια των RATM, Public Enemy και Cypress Hill. Η πιθανότητα καλοκαιρινής περιοδείας εξετάζεται.

Εκπρόσωπος των Rage Against The Machine αποκάλυψε στο Rolling Stone πως η μπάντα δεν πρόκειται να ανακοινώσει την επανένωσή της προσθέτοντας όμως ότι «ότι πάρχουν κι άλλα πίσω από αυτά. Πολλά συναρπαστικά πράγματα που θα ανακοινωθούν σύντομα».

Οι RATM έπαιξαν τελευταία φορά με την πλήρη σύνθεση τους τον Ιούλιο του 2011 στο L.A. Rising fest.

Πηγή: ThePressProject

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις