«Μαύρο» στη Λευκή Νύχτα από Μικρούτσικο - Πασχαλίδη

«Μαύρο» στη Λευκή Νύχτα από Μικρούτσικο - Πασχαλίδη
«Μαύρο» στη Λευκή Νύχτα που οργανώνει ο δήμος Ιλίου το προσεχές Σάββατο 25 Ιουνίου έριξαν ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης. Οι καλλιτέχνες, μέσω της εταιρείας που τους εκπροσωπεί, επικαλέστηκαν λόγους «πολιτικής φόρτισης», σχετικά με το ωράριο των καταστημάτων και αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στην εκδήλωση, όπου θα έδιναν συναυλία.

Για «πράξη αντίθετη σε κάθε ηθική και επαγγελματική δεοντολογία, η οποία επιπρόσθετα προσβάλλει τους πολίτες του Ιλίου και το Δημοτικό Συμβούλιο που ενέκρινε τη «Λευκή Νύχτα» και τη συμμετοχή των εν λόγω καλλιτεχνών σε αυτή», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ιλίου, ο οποίος αντικατέστησε τους δύο καλλιτέχνες με τον δημότη Ιλίου Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Έχουμε δημιουργήσει πολλούς θεσμούς για την πόλη μας. Η «Λευκή Νύχτα» είναι ένας από αυτούς και έχει διττό σκοπό. Θέλουμε να προσφέρουμε δωρεάν ψυχαγωγία σε όλους τους πολίτες, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ταυτόχρονα όμως, δημιουργούμε έναν πόλο έλξης για την πόλη μας, έτσι ώστε οι επισκέπτες από άλλες περιοχές να έρθουν και να γνωρίσουν το Ίλιον, να περπατήσουν στους δρόμους και τους πεζόδρομους, να διασκεδάσουν στη φιλόξενη πόλη μας και να ξαναέρθουν στο μέλλον», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Ζενέτος.