«Στον ουρανό μια νύχτα με τ’ αστέρια». Αυτό είναι το μελωδικό ταξίδι που υπόσχεται η Κλεονίκη Δεμίρη, με επίγειο σκηνικό την όμορφη Τζια. Τραγούδια από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, το Μεξικό και την Αργεντινή θα ερμηνεύσει η μέτζο σοπράνο, με την αξιοσημείωτη πορεία, συνοδευόμενη από τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο.

Ραντεβού το Σάββατο 23 Ιουλίου, στις οκτώ και μισή το βράδυ, στο Κηποθέατρο του Αγροτικού Λαογραφικού Μουσείου Κέας,στον Μυλοπόταμο, κάτω από μια αστρόφωτη νύχτα για μια συναυλία με καλό σκοπό. Τη συγκέντρωση πόρων για την ενίσχυση του προγράμματος αριστούχων τελειόφοιτων μαθητών Λυκείου Κέας.

Για το σκοπό αυτό ιδρύθηκε ο διεθνής «Κουμπαράς Υποτροφίας Καρλ Σπένσερ» (Ο αυτοδύτης Καρλ Σπένσερ χάθηκε το 2009 κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε αποστολή του National Geographic Society στο ναυάγιο του «HMHS Britannic»).

Παράλληλα, θα εκτεθούν και στο διάλειμμα της συναυλίας θα διατεθούν έργα τέχνης και αντικείμενα, προσφορές από Τζιώτες και άλλους καλλιτέχνες ή ιδιώτες, για την περαιτέρω ενίσχυση του καλού σκοπού.

Η εκδήλωση αποτελεί παράλληλη δράση στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου για τα «100 Χρόνια Ναυάγια Κέας» (θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2016) που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Κέας και ο Σύλλογος Φίλων Κέας.

Εισιτήρια για τη συναυλία υπό τον τίτλο «Στον ουρανό μια νύχτα με τα’ αστέρια» θα διατίθενται προς 15 ευρώ στην είσοδο ή νωρίτερα από το Cafe Varadi και το Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Κέας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις