Οι ομάδες Need2Soul (UK) και Cariocas Beach Bar (GR) διοργανώνουν το πρώτο Odyssia Festival στις ακτές του Σχίνου Κορινθίας, προσκαλώντας από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου μερικούς από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο.

Το lineup, που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα της σύγχρονης μουσικής, απογειώνεται με τον παγκόσμιας κλάσης collector Gilles Peterson, τους Body&Soul στα πλαίσια του 20th Anniversary World Tour, τον François Kevorkian με το Cielo’s Deep Space Party Live για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τον ζωντανό θρύλο DJ Harvey, ο οποίος επίσης έρχεται για πρώτη φορά!

Μέσα σε 7 ημέρες και νύχτες, το Cariocas Beach Bar θα παρουσιάσει μία σειρά από καλλιτέχνες, DJs και παραγωγούς που ασκούν μεγάλη επιρροή στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, ενώ ενεργή συμμετοχή θα έχουν και ομάδες με διεθνές κύρος όπως οι HalfBaked, Phonica και Deviation.

Με 4 dancefloors (main, garden, roof, beach) και ένα custom-made ηχοσύστημα διά χειρός Bill Pal, το γνωστό παραθαλάσσιο ξύλινο μπαρ έχοντας μία περήφανη 18-χρονη κληρονομιά και ιστορικά πάρτι στο ενεργητικό του, ετοιμάζεται πυρετωδώς να φιλοξενήσει DJ performances που δίνουν βάση στη καθαρά ηλεκτρονική χορευτική μουσική. Τα Boat Parties θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες σε μυστικές παραλίες της περιοχής και των Αλκυονίδων Νήσων διευρύνοντας τον φυσικό χώρο όπου διαδραματίζεται το φεστιβάλ.

Επισκέπτες, καλλιτέχνες και ντόπιοι θα έχουν την ευκαιρία στα πλαίσια του φεστιβάλ να παρακολουθήσουν παραστάσεις performance art, να συμμετάσχουν σε workshops και ομιλίες,να διασκεδάσουν σε secretbeach parties, να αλληλοεπιδράσουν με εικαστικές εγκαταστάσεις, καθώς και να συμμετάσχουν σε πλήθος από επιλεγμένες ειδικά για το φεστιβάλ υπαίθριες δραστηριότητες.

Το φεστιβάλ, που έχει ήδη τραβήξει την προσοχή της διεθνούς μουσικής κοινότητας, φιλοδοξεί να ταξιδέψει επισκέπτες από διάφορες γωνιές του κόσμου, σε μία σύγχρονη μουσική Οδύσσεια στην οποία καλούνται όλοι να συμμετάσχουν ενεργά!

www.odyssiafestival.com | www.facebook.com/odyssiafestival

31 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου | 30 Αυγούστου Opening Party | 5 Σεπτεμβρίου Closing Party

Τιμές εισιτηρίων: €30, €55, €75, €90, €110, €140

Διεύθυνση: Σχίνος Κορινθίας, Αλεποχώρι, Αττική.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις