Η Μόνικα επιστρέφει στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία. Η αγαπημένη τραγουδοποιός του ελληνικού κοινού, θα πραγματοποιήσει τη μοναδική εμφάνισή της για φέτος στην Αθήνα στον Κήπο του Μεγάρου, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου.

Mαζί της, η μπάντα που την συνόδευσε τους προηγούμενους δώδεκα μήνες στις συναυλίες της και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού για την προώθηση του Secret In The Dark, που επανακυκλοφόρησε σε παγκόσμια διανομή τον Οκτώβριο του 2015.

Tέσσερις από τους πλέον ταλαντούχους και ανερχόμενους μουσικούς της Νεοϋρκέζικης σκηνής θα τη συνοδεύσουν στη σκηνή, δημιουργώντας την δική τους Planet Tiki ατμόσφαιρα, σε ένα live που ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Παρίσι και τις Bρυξέλλες, ενώ μέρος του καταγράφηκε στην περίφημη σειρά Tiny Desk του διεθνές ραδιοφωνικού σταθμού NPR στην Washington.

Ο τίτλος της παράστασης, «Hey Hallelujah», είναι εμπνευσμένος από ένα καινούριο και ακυκλοφόρητο κομμάτι της Μόνικα, η πρεμιέρα του οποίου θα γίνει στη μοναδική αθηναϊκή συναυλία της για το 2016.

Οι μουσικοί που θα πλαισιώσουν τη Μόνικα στην εμφάνιση της στον Κήπο του Μεγάρου στις 2 Σεπτεμβρίου είναι οι JB Flatt (μπάσσο), Frank Locrasto (πλήκτρα), Jesse Barnez (κιθάρα) και Charles Ferguson (τύμπανα).

Προπώληση εισιτηρίων: 12 €

Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 14 €

Εισιτήρια προπωλούνται στα Εκδοτήρια του Μεγάρου και στα καταστήματα Γερμανός
Για περισσότερες πληροφορίες: 210 7282333 και www.megaron.gr

Ώρα έναρξης στις 20.30