Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, το Garage σε συνεργασία με την Innersense Productions, φιλοξενούν τον ζωντανό θρύλο της ηλεκτρονικής μουσικής LTJ BUKEM, σε ένα σπάνιο Freestyle Set.

Μαζί του, ένας εκ των Residents του Garage Selector Nesco και ο Junior SP., σε μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά, η οποία θα ξεκινήσει στις 21.00 με Ελεύθερη Είσοδο !

Ένας μεγάλος καλλιτέχνης σε ένα μουσικό ταξίδι που θα περιλαμβάνει Soul, Funk, Jazz και House επιλογές. Ένα σπάνιο Set, καθώς στα 20 και πλέον χρόνια που ο LTJ BUKEM επισκέπτεται την χώρα μας, αυτή θα είναι μόλις η τρίτη φορά που θα παρουσιάσει κάτι τέτοιο, πρώτη φορά με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Ένα δώρο του Garage στον κόσμο που το στηρίζει και ένα δώρο του LTJ BUKEM για την βραδιά των γενεθλίων του.

LTJ BUKEM

Στο residency του στο Fabric του Λονδίνου δημιουργεί το αδιαχώρητο, οι μνημειώδεις εμφανίσεις του σε κορυφαία festivals του πλανήτη και οι εκστασιασμένοι clubbers σε ολόκληρο τον κόσμο δικαιώνουν περίτρανα τον (κατά πολλούς) τίτλο του κορυφαίου Drum’n’Bass DJ.

“Ο άνθρωπος που πήρε το Drum’n’Bass από τα υπόγεια του Λονδίνου και το έδωσε στις μάζες”, “O αναγεννησιακός καλλιτέχνης της ψηφιακής εποχής”, “Ο καλλιτέχνης που καθόρισε το πνεύμα του Drum’n’Bass”, είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί στα 25 χρόνια της θρυλικής του καριέρας. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο LTJ BUKEM είναι ένας από τους κυριότερα υπεύθυνους για την διάδοση του Drum’n’Bass στον πλανήτη και πως δίκαια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής γενικότερα.

Ιδιοκτήτης της Good Looking Organization, ενός κολοσσού που κατείχε την ομώνυμη δισκογραφική εταιρία καθώς και εννέα ! άλλες, έχει κυκλοφορήσει τις πασίγνωστες σειρές CD “Logical Progression”, “Earth” και “Progression Sessions”, αναρίθμητα Maxi Singles και Artist Albums.

Remixer του Herbie Hancock και των Jodeci, παραγωγός Soundtracks του Hollywood (The Jackal, James Bond) και φυσικά παραγωγός των Tracks που άλλαξαν για πάντα την πορεία του Drum’n’Bass, όπως τα “Demon’s Theme”, “Atlantis”, “Music” και “Horizons”.

Resident στο Fabric και Compiler του “Fabric Live 46” CD.

Artist Links :
https://www.facebook.com/LTJBukem
https://twitter.com/therealltjbukem
https://www.mixcloud.com/ltjbukem/

Garage – Ηρώων Πολυτεχνείου 3, Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης.
https://www.facebook.com/garageathens

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις