Κατά τα φαινόμενα (κι ελπίζουμε να μην είναι μόνο «κατά τα φαινόμενα»), το εδώ και χρόνια αναμενόμενο ριμέικ της παράξενης ταινίας τρόμου, του 1977, του Ντάριο Αρτζέντο «Suspiria» έχει ξεκινήσει.

Η Chloe Grace Moretz και η Tilda Swinton πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στην καινούργια ταινία (και αυτό «κατά τα φαινόμενα»).

Η cult ταινία του Αρτζέντο παρακολουθεί την ιστορία της Σούζι Μπάνιον, μιας 19χρονη Αμερικανίδας χορεύτριας, που ταξιδεύει στη Γερμανία για να εγγραφεί σε μια υψηλών προδιαγραφών ακαδημία μπαλέτου. Με το που φτάνει εκεί, μια σειρά απεχθών δολοφονιών δείχνουν ότι η σχολή μπορεί να κρύβει κάποια ολέθρια – και πιθανώς υπερφυσικά – μυστικά.

Δεν είναι γνωστό ποιος θα παίξει ποιον στο ριμέικ. Πιστεύεται ότι η Μόρετζ θα υποδυθεί την Μπάνιον. Θα παίξουν επίσης ο Dakota Johnson και η Mia Goth, ενώ σκηνοθέτης θα είναι ο Luka Guadagnino, γνωστός από το «A Bigger Splash».

Προβλέπεται ότι το «Suspiria» θα προβληθεί στις αίθουσες τον επόμενο χρόνο, αν και προς το παρόν δεν έχει δοθεί επίσημη ημερομηνία. Η σύμπτωση είναι ευτυχής καθώς του χρόνου είναι τα σαραντάχρονα της ταινίας του Αρτζέντο. Η παραγωγή ξεκινά αυτόν τον μήνα στην Ιταλία και την Ουγγαρία.

Αδημονία. Ομολογούμε!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις