Ο Γιώργος Λάνθιμος θα σκηνοθετήσει τη σειρά «On becoming a god in Central Florida», με πρωταγωνίστρια την 34χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Kirsten Dunst για το τηλεοπτικό δίκτυο AMC.

Η σειρά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, βασίζεται σε σενάριο των Robert Funke και Matt Lutsky, το οποίο αφηγείται τις προσπάθειες μιας γυναίκας να κατακτήσει το «αμερικανικό όνειρο», στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Πρόκειται για ένα σκοτεινό και ταυτόχρονα κωμικό σενάριο, το οποίο ταιριάζει στη φιλμογραφία του Γιώργου Λάνθιμου.

Στην υπόθεση της σειράς, η χήρα Krystal Gill (Kirsten Dunst) προσπαθεί να αναρριχηθεί στις τάξεις μιας οργάνωσης, που είναι υπεύθυνη για οικονομική της ανέχεια.

Εκτός από σκηνοθέτης ο Γιώργος Λάνθιμος αναμένεται να είναι και ανάμεσα στους παραγωγούς της ταινίας, μαζί με την Kirsten Dunst και τον George Clooney, η εταιρεία του οποίου έχει αναλάβει την υλοποίηση του πρότζεκτ.

Ο Λάνθιμος έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας «The killing of a sacred deer», σε σενάριο δικό του και του Ευθύμη Φιλίππου, με πρωταγωνιστές τους Nicole Kidman και Colin Farrell.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις