Οι λάτρεις της αμερικανικής σειράς “Game of Thrones”, γοητευμένοι και από το σάουντρακ της σειράς –ένα μουσικό κομμάτι που βασίζεται σε ντραμς και βιολιά– θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις συναυλίες που θα δοθούν στη Βόρεια Αμερική, εμπνευσμένες από την τηλεοπτική σειρά, ανακοίνωσε το δίκτυο παραγωγής της και διαμονής HBO.

Ο Ιρανός Ραμίν Τζαβάντι, ο οποίος έχει συνθέσει το εντυπωσιακό σάουντρακ, θα παρουσιάσει τη μουσική παραγωγή της σειράς με πλήρη ορχήστρα. “Θα είναι κάτι περισσότερο από συναυλία, θα είναι μια εμπειρία των αισθήσεων”, υπόσχονται οι διοργανωτές.

Η περιοδεία “Game of Thrones’s Live Concert Εxperience” περιλαμβάνει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και από τις έξι σεζόν της σειράς σε χρονολογική σειρά. Θα αρχίσει στις 20 Φεβρουαρίου στη Μινεάπολη και περιλαμβάνει 28 συναυλίες στις ΗΠΑ και στον Καναδά, μεταξύ τους μία στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης, πριν ολοκληρωθεί στις 2 Απριλίου στο Πόρτλαντ του ‘Ορεγκον.

Το “Game of Thrones” αποτελεί ένα τηλεοπτικό φαινόμενο που έχει αποσπάσει πολλά βραβεία, όπως μια Χρυσή Σφαίρα, Βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών (SAG) των ΗΠΑ, ένα BAFTA και αρκετά Emmy.