Στον ρυθμό της documenta 14 συντονίζονται οι γκαλερί της πρωτεύουσας και την υποδέχονται πανηγυρικά με ανοιχτή πρόσκληση για μια τετραήμερη βόλτα στις αίθουσες τέχνης, από τις 6 έως 9 Απριλίου.

Πρόκειται για την ανοιξιάτικη και πάντα ευχάριστη δράση Gallery Walk, που δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε έργα 150 καλλιτεχνών, σε 41 γκαλερί Αθήνας και Πειραιά, οι οποίες συμμετέχουν σε αυτή την δράση, με διευρυμένο ωράριο, ανοικτές ακόμα και την Κυριακή. (Ώρες λειτουργίας Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο από τις 12.00 έως 21.00. Κυριακή: 12.00 έως 19.00).

Με οδηγό τον ειδικό δίγλωσσο χάρτη (ελληνικά-αγγλικά), ειδικά σχεδιασμένο για το Gallery Walk και ο οποίος θα διανέμεται σε όλες τις γκαλερί που συμμετέχουν στον εικαστικό περίπατο, οι φίλοι της τέχνης θα μπορέσουν να διαμορφώσουν τη δική τους διαδρομή, στο πλαίσιο του εορταστικού τετραημέρου, με στόχο να επισκεφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες αίθουσες τέχνης και να αποκτήσουν σφαιρική εικόνα σχετικά με την τρέχουσα εικαστική κίνηση.

Το Gallery Walk διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ), σε παραγωγή της εταιρείας Be Best που έχει αναλάβει και την παραγωγή της Art Athina.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις