Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη διοργανώνει το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου το 4ο Πανηγύρι Αποφοίτων, με κύριο στόχο την ενίσχυση των οργανώσεων Αποστολή Άνθρωπος, Colour Youth & Σχεδία.

Από τις 11 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ. οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες, στη Σχολή Μωραΐτη.

Το πρόγραμμα του Πανηγυριού περιλαμβάνει αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως: Beach Volley, Παιδικά Παιχνίδια & Θέατρο, Μουσικοχορευτικές Παραστάσεις, Stand Up Comedy και πολλές ακόμα εκπλήξεις! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του 4ου Πανηγυριού Αποφοίτων θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.sasm.gr

Το φετινό πανηγύρι, με hashtag #θυμάσαι;, θα περιλαμβάνει δύο διασκεδαστικές παραστάσεις: το Σάββατο 27 Μαΐου, αναδρομή στο παρελθόν με τραγούδια από τον Tonis Sfinos, και την Κυριακή 28 Μαΐου, stand-up comedy από τον Λάμπρο Φισφή! To κόστος εισιτηρίου είναι 10€ για κάθε παράσταση.

Διακόσια μέλη του ΣΑΣΜ, κάθε δύο χρόνια, εργάζονται εθελοντικά για αρκετούς μήνες και προσφέρουν ένα διήμερο με δράσεις και διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Οι χορηγοί μας και οι σχεδόν 3.500 επισκέπτες του Πανηγυριού δίνουν τη δυνατότητα στο Σύνδεσμο να προσφέρει βοήθεια σε συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις