Η συναυλία «Με τα βήματα της καρδιάς…» που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 και ώρα 9.00μμ στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», στο Άργος

Την συναυλία διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα πολιτισμού. Η είσοδος είναι 8 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την φροντίδα και την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων έργο που πραγματοποιεί ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους “Λάιζα”.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα αδέσποτα ζώα, ένα θέμα με κοινωνικές, πολιτισμικές και ηθικές προεκτάσεις – καθώς και την κατανόηση της αναγκαιότητας για προστασία και ανάληψη δράσης, από τους ίδιους τους δημότες.

Η ερμηνεύτρια Κλεονίκη Δεμίρη και ο βραβευμένος συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο παρουσιάζουν ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι που θα αγγίξει βαθιά τις ψυχές μας και θα μας μαγέψει!

Η Κλεονίκη Δεμίρη μετά από μια σειρά παραστάσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Παρίσι, Μόντρεαλ, Φλωρεντία, Ιορδανία, Τίρανα) υπόσχεται μια μουσική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια που άφησαν εποχή!

Από το σμυρναίϊκο “Από ξένο τόπο κι από αλαργινό” θα ταξιδέψουμε στην Κρήτη τραγουδώντας τον “Ερωτόκριτο”, θα συνεχίσουμε στα δικά μας ελληνικά μονοπάτια των μεγαλύτερων συνθετών μας, θα περιπλανηθούμε στην Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Γαλλία και τέλος θα περάσουμε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού για να συναντήσουμε τη “La liorona” στο Μεξικό και τον Carlos Gardel στην Αργεντινή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις