Η επιστροφή της Αντέλ Εξαρχόπουλος

Η επιστροφή της Αντέλ Εξαρχόπουλος
Η Αντέλ Εξαρχόπουλος, έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από την ταινία «Η ζωή της Αντέλ». Η ελληνικής καταγωγής, Γαλλίδα ηθοποιός επιστρέφει φέτος στην ασημένια οθόνη με συμπρωταγωνιστή τον Ματίας Σένερτς στην ταινία του Μικαέλ Ρ. Ρόσκαμ με τίτλο Racer and the Jailbird που είναι η συνέχεια της ταινίας «Η συγκάλυψη» και ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο teaser του ρομαντικού θρίλερ, στην γαλλική γλώσσα.
 
Η ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της στη Γαλλία τον ερχόμενο Νοέμβριο υπό τον τίτλο Le Fidele και περιγράφει μία ιστορία σαν αυτή των Μπόνι και Κλάιντ.
 
Στον Ρόσκαμ το στοιχείο να δίνει ένταση στους χαρακτήρες δεν είναι άγνωστο και φαίνεται ότι και σε αυτήν την ταινία ακολουθεί το ίδιο παράδειγμα.
 
Η ταινία λαμβάνει χώρα στον γρήγορο κόσμο των ιπποδρομιών και επικεντρώνεται, εκ πρώτης όψεως, σε μία ιστορία αγάπης ανάμεσα στον γκάνγκστερ Τζίνο, γνωστό ως «Τζίτζι» (Ματίας Σένερτς) και την Μπενεντίκτ γνωστή ως Μπίμπι (Αντέλ Εξαρχόπουλος) που είναι μία πλούσια και τολμηρή αναβάτρια.

Ο Τζίτζι και η Μπίμπι ζουν έναν τρελό έρωτα, αλλά βρίσκονται αντιμέτωποι με τη μοίρα τους. Πόσα μπορεί να υπομείνει η αγάπη για να σώσει αυτά που μπορεί ήδη να έχουν χαθεί;Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ