Χαράς ευαγγέλια για εκκολαπτόμενες μάγισσες και μελλοντικούς μάγους παγκοσμίως. Γνωστή βρετανική αλυσίδα καταστημάτων ανακοίνωσε ότι οι πελάτες της θα μπορούν να αποκτήσουν προϊόντα του αγαπημένου τους Harry Potter, που θα βρίσκουν στα ράφια της με την ευκαιρία της 20ης επετείου από την πρώτη έκδοση της περίφημης σειράς βιβλίων και ταινιών.
Η βρετανική αλυσίδα που φημίζεται για τις χαμηλές τιμές και τις ευκαιρίες, δημιούργησε μια επίσημη σειρά ειδών ένδυσης, γραφικής ύλης και οικιακών ειδών, με θέμα τη μαγεία, που θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματά της από την επόμενη εβδομάδα.
 
Οι οπαδοί του φανταστικού κόσμου θα μπορούν να βρουν τα πάντα, από φωτάκια σε σχήμα νεράιδας (8 λίρες) μέχρι καφετιέρες (6 λίρες), αλλά και αντικείμενα της συλλογής που θα κοστίζουν μόλις 2 λίρες.
 
Η αναμονή, τελικά θα λάβει τέλος για τους φανατικούς οπαδούς του Harry Potter, μετά την επιστολή που θα λάβουν ότι γίνονται δεκτοί στη σχολή μαγείας Hogwarts, που μπορεί να αγοραστεί τυπωμένη σε ένα μαξιλάρι για 4 λίρες και αν είσαι Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw ή Slytherin, θα μπορέσεις να αποκτήσεις ένα ζευγάρι πιζάμες στο χρώμα του σπιτιού σου για μόλις 6 λίρες. 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις