Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να ξεκινήσει άλλη μια συναρπαστική χρονιά όσον αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση. Τα νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το φετινό καλοκαίρι και σιγά σιγά την θέση τους έρχονται να πάρουν τα μεγαλύτερα clubs στο κέντρο της πόλης. 
Τα πιο γνωστά party’ s έρχονται για να ξεσηκώσουν το κοινό, το οποίο αναμένεται να κατακλύσει τα μαγαζιά για έναν ακόμη χειμώνα.Βρείτε πληροφορίες για τιμές και ημέρες λειτουργίας για τα Club της Αθήνας εδώ 
 
 
CLUB ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ 
 
ROCK AND ROLL – ΚΟΛΩΝΑΚΙ 
Το Rock and Roll στο Κολωνάκι αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά αλλά και πιο παλιά νυχτερινά μαγαζιά της πρωτεύουσας. Ο συγκεκριμένος χώρος κλείνει φέτος 30 χρόνια ζωής. Και μπορεί τα τελευταία χρόνια, το γνωστό μαγαζί να είχε μεταφερθεί στην πλατεία Κολωνακίου, όμως φέτος επιστρέφει στον χώρο όπου έγραψε τις περασμένες δεκαετίες. Το  Rock and Roll από φέτος θα στεγάζεται και πάλι στην οδό Λουκιανού 6, γιορτάζοντας τα 30στα γενέθλιά του με τον πιο εμφατικό τρόπο. 
 
BLONDIES BAR – ΚΟΛΩΝΑΚΙ 
Το BLONDIES Bar στο Κολωνάκι μπήκε στη ζωή μας πριν από 4 χρόνια και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο με τον εξαιρετικά διακοσμημένο του χώρο όσο και με τις μουσικές του αφού οι ξένες και ελληνικές επιτυχίες συνδυάζονται άψογα ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς. Κάτι που κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει στον συγκεκριμένο χώρο, είναι η επιγραφή που υπάρχει κατεβαίνοντας την είσοδο του μαγαζιού, «You are here for a reason, leave your stress upstairs» (βρίσκεστε εδώ για ένα λόγο, αφήστε το άγχος σας επάνω). To BLONDIES ετοιμάζεται για ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά έχοντας πάντα στο πλευρό του τους φανατικούς του θαμώνες μεταξύ των οποίων και αρκετά γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. 
 
MAYOR – ΚΟΛΩΝΑΚΙ 
Το Mayor είναι ίσως το πιο καινούργιο μαγαζί της πλατείας Κολωνακίου. Ένα restaurant – bar το οποίο βρίσκεται στον χώρο όπου παλιότερα στεγαζόταν το πολύ γνωστό club JK. Οι υπεύθυνοι του Mayor έχουν ρίξει ιδιαίτερη βαρύτητα στο μενού του χώρου, έχοντας μάλιστα προσλάβει δύο κορυφαίους γνώστες του αντικειμένου, τον Μανώλη Πλατέλλα και τον Γιώργο Νεστορίδη οι οποίοι επιμελούνται τις μοναδικές γεύσεις τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Ένας πολύ εντυπωσιακός χώρος ο οποίος αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και φέτος. 
 
ΤΗΕΜΑ ΒΑR – ΚΟΛΩΝΑΚΙ 
Το Τhema Bar έχει γίνει τα τελευταία χρόνια ένα από τα πιο hot στέκια της πόλης. Το πρόγραμμά του, βασισμένο στην ελληνική μουσική, αποτελεί ένα από τα κορυφαία της νυχτερινής Αθήνας και τα party’ s του έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό το οποίο ετοιμάζεται να το κατακλύσει για ακόμη μια φορά. 
 
MIND THE GAP – ΚΟΛΩΝΑΚΙ 
Ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς διασκέδασης είναι και το πολύ γνωστό Miind the Gap στο Κολωνάκι. Το γνωστό νυχτερινό μαγαζί θα μας κρατά συντροφιά και φέτος δημιουργώντας πανικό στη νυχτερινή διασκέδαση με τα πασίγνωστα  party’ s του όπως το «Chicago», το «Tutti Frutti» και πολλά ακόμα που έρχονται να προστεθούν στο επιτυχημένο πρόγραμμα του μαγαζιού. 
 
BOGART BAR – ΚΟΛΩΝΑΚΙ 
Η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο και πάλι στο Bogart, την φετινή σεζόν. Ένα από τα πιο επιτυχημένα bar της πλατείας Κολωνακίου ετοιμάζεται να μας χαρίσει και πάλι μοναδικές νύχτες. Ο εντυπωσιακός χώρος της οδού Αναγνωστοπούλου 1, αποτελεί σταθερά κορυφαία επιλογή για το αθηναϊκό κοινό, ενώ το υπερυψωμένο του εστιατόριο δίνει ακόμα έναν λόγο για να τον επισκεφθείς . 
 


BLOCK CLUB – ΚΟΛΩΝΑΚΙ 
Άλλο ένα νυχτερινό club το οποίο αλλάζει διεύθυνση είναι το Block Club. Το γνωστό μαγαζί κάνει μια σπουδαία κίνηση ερχόμενο πολύ κοντά στους φανατικούς του θαμώνες, αφού από φέτος θα βρίσκεται στον χώρο όπου στεγαζόταν το Rock And Roll. Την σεζόν 2017 – 2018, η πλατεία Κολωνακίου αναβαθμίζεται με ακόμα έναν σπουδαίο εκπρόσωπο της νυχτερινής διασκέδασης. 
 
CLUBS – ΓΚΑΖΙ 
BOILER CLUB – ΓΚΑΖΙ 
Η περιοχή του Κεραμεικού και συγκεκριμένα το Γκάζι, τα τελευταία χρόνια έχει αναβαθμιστεί και πλέον αποτελεί την κορυφαία «πιάτσα» νυχτερινών clubs της πόλης. Την φετινή σεζόν έρχεται να ξεσηκώσει και πάλι με τα εντυπωσιακά του party’s αλλά και τους κορυφαίους dj’s της χώρας. 
 
Τα τελευταία χρόνια το είχαμε συνηθίσει σαν Β Παθολογική όμως από φέτος το όνομά του θα είναι Β Ψυχιατρική. Κι αν το όνομα αλλάζει, η διασκέδαση θα συνεχίσει να βρίσκεται στο κατακόρυφο με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες.  
 
ΒΑLCONY – ΓΚΑΖΙ 
Έναν από τους πιο όμορφους χώρους της περιοχής, αποτελεί το Balcony restaurant – bar. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του χώρου είναι και η εξαιρετική του θέα που σε κάνει να απολαμβάνεις τις ώρες που θα περάσεις εκεί. Από τις 27 Αυγούστου επιστρέφει δυναμικά για άλλη μια χρονιά. 
 
TRAMP CAFÉ BAR – ΓΚΑΖΙ 
Ένας εντυπωσιακό χώρος, ιδανικός για τον επισκεφτείς οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Αυτό που έχει κερδίσει τον κόσμο στο Tramp Café Bar είναι ο ιδιαίτερος υπερυψωμένος χώρος του ο οποίος προσφέρει εντυπωσιακή θέα.  
 


ΤΗΕ PENTHOUSE RNB CLUB – ΓΚΑΖΙ 
Το Penthoyse rnb club έρχεται για να αποτελέσει έναν ιδιαίτερο χώρο διασκέδασης ο οποίος θα απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις της rnb μουσικής. Το αγαπημένο club επιστρέφει στο επίκεντρο της διασκέδασης, με εντυπωσιακές βραδιές και πολλούς dj’s, καταξιωμένος στον χώρο της rnb μουσικής. 
LIV CLUB – ΓΚΑΖΙ 
Στη μακριά λίστα των Clubs που μεταφέρονται ανήκει και το LIV Club το οποίο μετά την θητεία του στο Μέτς, μετακομίζει κι αυτό στην περιοχή του Κεραμεικού. Συγκεκριμένα, το γνωστό μαγαζί με την γραφική διακόσμηση, από φέτος θα στεγάζεται στην οδό Τριπτολέμου στο Γκάζι και αναμένεται να μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού.  
 
Την περασμένη χρονιά αποτέλεσε την μεγαλύτερη έκπληξη στη νυχτερινή Αθήνα. Ο ερχομός του Lohan Club στην Ελλάδα πυροδότησε το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο δημιουργούσε κάθε βράδυ τεράστιες ουρές προκειμένου να βρεθεί στο νέο χώρο της Ιεράς Οδού. Φέτος, το Lohan Club, ετοιμάζεται για την δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του και προσβλέπει σε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. 
 


SOCIALISTA CLUB – ΓΚΑΖΙ 
Το Socialista Club δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί το κορυφαίο νυχτερινό μαγαζί της περιοχής με αμέτρητα events τα οποία περιλαμβάνουν τα πιο μεγάλα party’s αλλά και πολλές ζωντανές εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών. Για ακόμη μια χρονιά θα πορευτεί με την ίδια στρατηγική η οποία το έχει φέρει όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή. 
 
TOKYO THEATER CLUB ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΓΚΑΖΙ 
Η νέα είσοδοςστα Club της Αθήνας είναι η  παρουσία του  TOKYO THEATER CLUB στην Ιερά Οδό στο χώρο του Πρώην Cabal Club.Ακοούγεται έντονα η παρουσιία του Μαρκου Σεφερλή κάθε Δευτέρα και Τρίτη..Tokyo Theater club Μαρκος Σεφερλης 2017-2018 
 
ΑKANTHUS GAZOO ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΓΚΑΖΙ 
Ένα από τα πιο γνωστά club, όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα αφού πολλά επαρχιακά μαγαζιά υιοθετούν την ονομασία του η οποία από μόνη της αποτελεί εγγυημένη επιτυχία, είναι το AKANTHUS CLUB. To αγαπημένο club, μετά το τέλος του αντίστοιχου καλοκαιρινού στην λεωφόρο Ποσειδώνος, θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για να διανύσει μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά. 
 
DIRTY BLONDE – ΓΚΑΖΙ 
Ένα από τα μαγαζιά που αποτελούν σήμα κατατεθέν της διασκέδασης στο Γκάζι. Το Dirty Blonde ετοιμάζεται να επιστρέψει με ένα μοναδικό πρόγραμμα για άλλη μια φορά. 
 
Το Blast Athens μπορεί να βρίσκεται πολύ λίγο καιρό στον χώρο της διασκέδασης όμως έχει καταφέρει να δημιουργήσει ήδη το κοινό του το οποίο γεμίζει ασφυκτικά τον χώρο. Πολύ σημαντική κίνηση, που εκτόξευσε τις μετοχές του μαγαζιού, ήταν η είσοδος των ACE2ACE στο πρόγραμμά του κάθε Σάββατο βράδυ. Φέτος, το Blast Athens επιστρέφει με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις για τους θαμώνες του. 
 
WHY SLEEP – ΓΚΑΖΙ 
Ένα από τα πιο αγαπημένα club της Αθήνας, το Why Sleep, εδρεύει στο πιο κεντρικό σημείο της περιοχής, ακριβώς πάνω στην κεντρική πλατεία και για άλλη μια χρονιά αναμένεται να κατακλυστεί από κόσμο όπως ακριβώς και τα προηγούμενα χρόνια. 
 
MATCBOX – ΓΚΑΖΙ 
Εδώ και 6 χρόνια, από την πρώτη του εμφάνιση δηλαδή, το Matchbox έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της νυχτερινής διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας. Το γνωστό club επιστρέφει τον ερχόμενο Οκτώβριο για να μας χαρίσει και πάλι μοναδικές νύχτες διασκέδασης. 
 
VODOO CLUB – ΓΚΑΖΙ 
Το Vodoo είναι ακόμα ένα μαγαζί το οποίο η νέα χρονιά θα το βρει σε νέο χώρο. Σε αυτή την περίπτωση η αλλαγή δεν θα είναι τεράστια, παρά μόλις λίγα μέτρα. Το επιτυχημένο club έρχεται στην Ιερά Οδό 7-11, ακριβώς πάνω από το Acro.  
CLUBS – ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ 


 


WHITE CLUB – ΜΕΤΣ 
Μπορεί να μην βρίσκεται μέσα στο κέντρο της Αθήνας, όμως αξίζει τον κόπο να φτάσει κανείς στο Μέτς προκειμένου να απολαύσει το ποτό του στο White Club, έναν από τους πιο όμορφους χώρους της πόλης από τον οποίο η θέα του Λυκαβηττού και της Ακρόπολης συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό. 
 
ΒΑΝΑΝΑ ATHENS – ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ 
Ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της Αθήνας, το BANANA ATHENS στην οδό Αρδήττου, ετοιμάζεται για ακόμα μια συναρπαστική χρονιά. Το γνωστό club, τα τελευταία χρόνια, αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές διασκέδασης για το αθηναϊκό κοινό, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και τη νέα σεζόν. 
 
CLUBS – ΓΛΥΦΑΔΑ 


 


DAMES – ΓΛΥΦΑΔΑ 
Η Γλυφάδα αποτελεί πάντα έναν από τους αγαπημένους προορισμούς διασκέδασης για όλες τις εποχές. Τα χειμερινά clubs της αποτελούν κορυφαίες επιλογές για νυχτερινή διασκέδαση. Ένα από αυτά είναι και το DAMES. To γνωστό club στην λεωφόρο Άγγελου Μεταξά 52 θα βρίσκεται κοντά μας για ακόμη μια χρονιά ετοιμάζοντάς μας αρκετές εκπλήξεις. 
 


JOY BAR – ΓΛΥΦΑΔΑ 
Άλλο ένα από τα πιο σημαντικά clubs των νοτίων προαστίων είναι το Joy Bar. To αγαπημένο μαγαζί θα βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις και θα μας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες. Οι ημέρες λειτουργίας του θα είναι και φέτος Πέμπτη έως Κυριακή. 
 
CLUBS – ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ 


 


ΑΚΡΩΤΗΡΙ W – ΕΛΛΗΝΙΚΟ 
Το Ακρωτήρι αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια το κορυφαίο club της πρωτεύουσας και πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους οι οποίοι σπεύδουν για να απολαύσουν τον εντυπωσιακό του χώρο. Ένα από τα πρώτα μαγαζιά που καθιέρωσαν το live clubbing στον ελλαδικό χώρο και πρωτοπόρο σε πολλούς τομείς της νυχτερινής διασκέδασης. Για ακόμη μια χρονιά θα βρίσκεται κοντά στους χιλιάδες θαμώνες, έτοιμο να διανύσει ακόμα μια εντυπωσιακή χρονιά. 
 
PENARRUBIA LOUNGE – ΑΛΙΜΟΣ 
Ένας ακόμα μαγευτικό χώρος που σε κάνει να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι πολύ μακριά από την πρωτεύουσα είναι αυτός του Penarrubia Lounge στον Άλιμο, στην λεωφόρο Ποσειδώνος 10. Ο χώρος ενδείκνυται για ποιοτική έξοδο αφού συνδυάζει το café με το restaurant και το bar. Ένας εκπληκτικός χώρος για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα. 
 
Και το AKANTHUS SUMMER θα είναι για ακόμη μια χρονιά μέσα στους πιο αγαπημένους προορισμούς του κοινού. 
 
 
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις