Η Κάρα Ντελεβίν και ο Ορλάντο Μπλουμ θα είναι οι πρωταγωνιστές στη δραματική σειρά φαντασίας «Carnival Row» στο τηλεοπτικό δίκτυο Amazon.
Το μοντέλο – ανερχόμενη ηθοποιός θα υποδυθεί ένα μυθικό πλάσμα, τη Vignette Stonemoss, μία νεράιδα – πρόσφυγα που φεύγει από την πατρίδα της και βρίσκεται αντιμέτωπη με την προκατάληψη των ανθρώπων.
Ο γνωστός από την κινηματογραφική σειρά «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» Ορλάντο Μπλουμ θα είναι παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς και θα έχει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ο Μπλουμ θα ενσαρκώσει έναν αστυνομικό επιθεωρητή με το ασυνήθιστο όνομα Rycroft Philostrate, ο οποίος ερευνά τη δολοφονία μίας νεράιδας.
Η σειρά οκτώ επεισοδίων που περιγράφεται ως «noir δράμα φαντασίας» με θέμα την προσπάθεια διαφυγής μυθικών πλασμάτων από το παρελθόν τους, θα προβληθεί το 2019.
Η ιστορία διαδραματίζεται σε μία «νεο-βικτωριανή πόλη». Η Rene Echevarria (Castle, Star Trek: The Next Generation) και ο Paul McGuigan (Push, Victor Frankenstein) είναι οι σεναριογράφοι με τον τελευταίο να υπογράφει και τη σκηνοθεσία.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις