Περισσότεροι από 10.000 επισκέφτηκαν την αίθουσα Ω2 του Ωδείου Αθηνών από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου όπου διεξήχθη η έκθεση The Walking Dead ART.

Άλλοι φανατικοί «πιστοί» της διάσημης σειράς που προβάλλεται στη χώρα μας από το FOX και άλλοι απλώς από περιέργεια γι΄ αυτό το εγχείρημα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά (όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και) στον κόσμο.

Εντός των ημερών αναμένονται και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού στον οποίο συμμετείχαν 52 καλλιτέχνες με έργα τους που εκτέθηκαν στο Ωδείο και τέθηκαν σε ψηφοφορία του κοινού, αλλά και εξειδικευμένης κριτικής επιτροπής.

Τα επί μέρους event που συνόδεψαν την έκθεση ήταν πάρα πολλά, ξεκινώντας από τον μαραθώνιο προβολής των επεισοδίων του 8ου κύκλου της σειράς σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο χώρο της έκθεσης.

Οι δράσεις συνεχίστηκαν έως και την Κυριακή 18 Μαρτίου με μια ευρεία γκάμα ομιλιών, συζητήσεων και workshops. Πάντως η μεγάλη έκπληξη της τελευταίας ημέρας, ήταν η συμμετοχή της ομάδας του FOX στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας με το σύνθημα «Run like zombies are chasing you!», δηλαδή «Τρέξε σα να σε κυνηγούν τα ζόμπι!» με τελικό «καταφύγιο» το Ωδείο Αθηνών!

Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις