Σε ένα τριήμερο γιορτής, από τις 15 ως τις 17 Ιουνίου, η καρδιά της πόλης χτυπά δυνατά στο Surf Art Festival Vol. 5, που φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου (Beach Volley) με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή διοργάνωση, µε κεντρικό θέμα το Surf, την τέχνη, τη ζωή κοντά στη θάλασσα, τη δημιουργική ζωή στην πόλη, την υγεία και την ευεξία, που φέτος πραγματοποιείται σε έναν χώρο ο οποίος – με εξαίρεση τους τελικούς Beach Volley των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 – δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί για εκδήλωση.

Συνδυάζει ποικίλες δραστηριότητες διαδραστικού χαρακτήρα για τους επισκέπτες όπως: έκθεση φωτογραφίας, κατασκευές art & design, customization σανίδων surf από επιλεγμένους καλλιτέχνες καθώς και painting workshop.

Στις παράλληλες δράσεις εντάσσονται σεμινάρια για την οικολογία, τη φύση και τη θάλασσα, ενώ θα μετάσχουν και σχολές yoga, διαλογισμού και acro yoga.

Ταυτόχρονα, θα εξελίσσεται μεγάλη γιορτή με έκθεση τέχνης, σινεμά, κουκλοθέατρο, ακροβατικά, skate και ποδήλατα αλλά και συναυλίες, ενώ φέτος θα πραγματοποιηθούν και δράσεις με επίκεντρο τον χώρο της μοτοσυκλέτας, με έκθεση, επίδειξη και έναν ιδιαίτερο αγώνα "fun summer rotten race".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις