Ο Σύλλογος Φίλων του Ζαππείου συνδιοργανώνει με την Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 19.30,επετειακή εκδήλωση στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου με θέμα: "130 ΧΡΟΝΙΑ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ ( 1888-2018 )".

Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο κύριος Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς, Γενικός Διευθυντής της εφημερίδος ΕΣΤΙΑ, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων, κύριος Γεώργιος Χρήστου και η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Ζαππείου, κυρία Φαίνη Χατζηαθανασιάδου.

Θα ακολουθήσει συναυλία με την ερμηνεύτρια Κλεονίκη Δεμίρη με τίτλο:“Ταξίδια ψυχής…” – “El Viaje del Alma…”:

Η ερμηνεύτρια Κλεονίκη Δεμίρη με ανανεωμένο και πλούσιο πρόγραμμα, μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα, την Αθήνα αλλά και το εξωτερικό (Παρίσι, Μόντρεαλ, Ιορδανία, Βρυξέλλες, Φλωρεντία, Τίρανα κ.α.) σε μία μοναδική παράσταση! Ανοίγοντας πανιά, αυτή τη φορά θα μας παρασύρει σ’ ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, παντρεύοντας παραδοσιακά τραγούδια από την Σμύρνη, την Κρήτη, το Αιγαίο, την Κύπρο, με τα αρώματα της Κάτω Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, του Μεξικού και θα ταξιδέψει την ψυχή μας ως τη μακρινή Βραζιλία με το “Mancha de Carnaval” και την Αργεντινή με το “Mi Buenos Aires Querido”!

Τραγούδια αγαπημένων μεγάλων Ελλήνων συνθετών μπλέκονται με το σήμερα και τους νεότερους αγαπημένους μας τραγουδοποιούς, αλλά και νέα τραγούδια που γράφτηκαν για τη φωνή της Κλεονίκης Δεμίρη, συνθέτουν το ελληνικό τοπίο, τα τραγούδια της ψυχής μας… Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο αγάπες και μνήμες… Στο πιάνο ο Γιώργος Τσοκάνης.

Ο Σύλλογος Φίλων του Ζαππείου έχει σκοπούς την ανάδειξη του Ζαππείου Μεγάρου ως ιστορικού χώρου, τη διατήρηση της μνήμης των εθνικών μας ευεργετών Ευαγγέλη και Κωνσταντίνου Ζάππα, τη συνδρομή στο έργο της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων.

Η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων διαχειρίζεται την περιουσία του Ζαππείου και φροντίζει για την εκτέλεση της διαθήκης του Ευαγγέλη Ζάππα.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό, θα κάνει η ηθοποιός Ζέτα Δούκα.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλ. 6945284024 & 6932210639 & 210 3232021

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις